001 -Family
Stapeldichten maken in de Bibliotheek Wilnis

Stapeldichten maken in de Bibliotheek Wilnis


Geplaatst op: 19 augustus 2015

Tijdens de Open Dag van de Willistee, 29 augustus, is de Bibliotheek Wilnis geopend. In de Bibliotheek zijn diverse activiteiten. Voor kinderen is er een leuke speurtocht en een kleurplaat. Daarnaast is er de mogelijkheid om stapeldichten te maken. Met de titels op de ruggen van de boeken kunnen mooie gedichten gemaakt worden.
Nog geen lid? Tijdens de Open Dag kunt u lid worden voor een speciaal tarief. Wordt u op 29 augustus lid van de Bibliotheek dan krijgt u een standaardabonnement, voor de prijs van een klein abonnement. Dat scheelt € 21,00! Dat is makkelijk kiezen voor de Bibliotheek!
Deze aanbieding geldt uitsluitend in de Bibliotheek Wilnis. Meer informatie over lid worden en tarieven vindt u op www.bibliotheekavv.nl.


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Stapeldichten maken in de Bibliotheek Wilnis

Tijdens de Open Dag van de Willistee, 29 augustus, is de Bibliotheek Wilnis geopend. In de Bibliotheek zijn diverse activiteiten. Voor kinderen is er een leuke speurtocht en een kleurplaat. Daarnaast is er de mogelijkheid om stapeldichten te maken. Met de titels op de ruggen van de boeken kunnen mooie … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: