Badminton bij Veenshuttle begint donderdag 27 augustus weer

Badminton bij Veenshuttle begint donderdag 27 augustus weer


Geplaatst op: 24 augustus 2015

Ruimere speeltijden, meer competitie teams en training voor alle categorien. Badminton vereniging Veenshuttle groeit en bloeit. Het resultaat van veel activiteiten door veel vrijwilligers.

Donderdag begint het nieuwe seizoen voor de badmintonners weer. De jeugd begint om 18.30 uur in twee sessies van 1 uur. Vanaf 19.30 uur zijn dit seizoen voor het eerst ook de senioren al welkom. Op drie extra banen kunnen zij volop aan de slag. En deze spelen tot 23.00 uur. De donderdag ochtend begint afhankelijk van het weer met een fietstocht met daar achter aan een boottocht. Duimen voor goed weer dus.

Het schema voor de competitie teams, laat zien dat men pas de derde week van september de eerste wedstrijden heeft. Dus nog enkele weken om de laatste puntjes op de i te zetten en gereed aan de start te verschijnen. Ook de jeugd teams beginnen pas de tweede helft van september.

Veenshuttle neemt ook deel aan de “Week van het Badminton”, van 14 tot en met 20 september. Let op artikelen in de krant, of kijk op onze website of facebook pagina,want er komen leuke aanbiedingen om deel te nemen. De kans om op een prettige en gezellige manier kennis te maken met badminton.

Dit alles vindt plaats in sporthal De Phoenix aan de hoofdweg in Mijdrecht. Iedereen is van harte welkom om twee keer lekker mee te komen spelen. Een racket ligt voor u klaar. Kijk op www.veenshuttle.nl voor uitgebreide informatie over de mogelijkheden om badminton te spelen.


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Badminton bij Veenshuttle begint donderdag 27 augustus weer

Ruimere speeltijden, meer competitie teams en training voor alle categorien. Badminton vereniging Veenshuttle groeit en bloeit. Het resultaat van veel activiteiten door veel vrijwilligers. Donderdag begint het nieuwe seizoen voor de badmintonners weer. De jeugd begint om 18.30 uur in twee sessies van 1 uur. Vanaf 19.30 uur zijn dit … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: