001 -Family
Openbare audities voor zanger KnA concert

Openbare audities voor zanger KnA concert


Geplaatst op: 24 augustus 2015

Op dinsdag 15 en 22 september zijn de auditites voor de zangers die zich hebben aangemeld voor deelname aan het concert op 7 november a.s.: A Music Night Out: Orkest en Zang in De Schutse.

Ruim 20 auditanten hebben zich aangemeld in de leeftijd varierend van 12 tot 77 jaar. Het KnA orkest is heel blij met zo’n grote interesse. Tijdens de audities moeten de zangers kiezen uit Pie Jesu of O Mio Babbino Caro voor het klassieke onderdeel en uit House for sale en Don’t Cry for me Argentina voor het onderdeel populaire muziek. De beste zangers en zangeressen zullen worden uitgenodigd om samen met het orkest te gaan repeteren voor het concert op 7 november.

De audities zijn openbaar en dus toegankelijk voor familie, vrienden en belangstellenden. Er wordt geauditeerd op 15 en 22 september vanaf 19.45 uur en voor het publiek wordt natuurlijk extra ruimte gemaakt in het KnA muziekgebouw.

Open Dag KnA
Speel je nog geen instrument maar lijkt het je leuk kennis te maken met de verschillende instrumenten en de docenten? Kom dan naar de OPEN DAG op zondagmiddag 13 september tussen 14.00 en 17.00 uur. Er zijn veel verschillende instrumenten vertegenwoordigd; drums, klarinet, dwarsfluit, hobo, piano, trompet, saxofoon, tuba, trombone, cello, keyboard en andere instrumenten.
Het leuke van muziek maken is dat je er nooit te oud of te jong voor bent. Iedereen kan het leren. Wanneer men een jaar les heeft gehad kan er al worden meegespeeld in het opleidingsorkest. Speelt u al een instrument? Kom dan eens kijken bij een van de repetities. Er zijn zeker nog plaatsen voor hobo, hoorn, fagot, bas-klarinet, trombone en euphonium. Muziek maken is leuk. Samen muziek maken is nog leuker! Meer info: www.kna-uithoorn.nl


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Openbare audities voor zanger KnA concert

Op dinsdag 15 en 22 september zijn de auditites voor de zangers die zich hebben aangemeld voor deelname aan het concert op 7 november a.s.: A Music Night Out: Orkest en Zang in De Schutse.Ruim 20 auditanten hebben zich aangemeld in de leeftijd varierend van 12 tot 77 jaar. … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: