001 -Family
Word collectant voor de Nierstichting in De Ronde Venen

Word collectant voor de Nierstichting in De Ronde Venen


Geplaatst op: 24 augustus 2015

Helpt u mee de wereld van nierpatiënten groter te maken? De jaarlijkse collecteweek van de Nierstichting komt er weer aan en elke bijdrage brengt de draagbare kunstnier dichterbij. De draagbare kunstnier is een wereldwijde doorbraak die nierpatiënten hun vrijheid en energie teruggeeft. Dat is hard nodig. Want dialyse is geen leven, maar overleven.

Laten we de kunstnier klein maken en de wereld van nierpatiënten groot. Door te collecteren voor de Nierstichting kunt u écht iets voor een ander betekenen en het kost u maar een enkel uurtje tijd. De collecte is dit jaar van 20 t/m 26 september. Loopt u, of één van uw huisgenoten, mee in deze week? Neem contact op met Nierstichting, Comité Mijdrecht, Marella Verhagen, tel. 0297 241489.

Wilt u meer weten over het werk van de Nierstichting? Kijk op www.nierstichting.nl


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Word collectant voor de Nierstichting in De Ronde Venen

Helpt u mee de wereld van nierpatiënten groter te maken? De jaarlijkse collecteweek van de Nierstichting komt er weer aan en elke bijdrage brengt de draagbare kunstnier dichterbij. De draagbare kunstnier is een wereldwijde doorbraak die nierpatiënten hun vrijheid en energie teruggeeft. Dat is hard nodig. Want dialyse is geen … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: