001 - Escaperoom aglemeen
Het Rondje Stelling, de kinderroute, vertrek vanaf Pannenkoeken Fort in Uithoorn

Het Rondje Stelling, de kinderroute, vertrek vanaf Pannenkoeken Fort in Uithoorn


Geplaatst op: 24 augustus 2015

Op zaterdag 29 augustus wordt wederom de populaire fietstocht Het Rondje Stelling verreden met vertier en vermaak op de forten van de Stelling van Amsterdam. Dit jaar zijn extra korte afstanden uitgezet speciaal voor gezinnen en jeugd die op de forten in de omgeving van Aalsmeer worden ontvangen met koffie en workshops voor de kleintjes. De afstanden zijn 170 km, 85 km, 45 km en 25 km. Jeugd tot 16 jaar is gratis.

De kortste afstand van 25 km is nieuw en wordt dit jaar voor het eerst verreden. Inschrijven voor de 25 km afstand kan alleen op de dag zelf. Het vertrek voor de korte afstand is tussen 09:00 uur en 11:00 uur vanaf het Pannenkoeken Fort in Uithoorn waarna de eerste ontvangst is geregeld op het fort in De Kwakel. Daar kunnen de jongste deelnemers op vertoon van het uitgereikte Stellingpaspoort deelnemen aan een leuke workshop blaaspijlgeweren maken, waarna je deze natuurlijk ook uit mag proberen. Bij het fort in Kudelstaart is er de mogelijkheid tot het nemen van een kijkje achter de dikke fortmuren en eenmaal aangekomen bij Fort aan de Drecht, kun je onder leiding van Stichting CREA jouw vader op moeder op het Fort krijten, zijn de cursuszalen open voor een kijkje en is er live muziek met Eva Commissaris. Al met al genoeg om een heerlijke dag lekker op pad te zijn en te genieten van de natuur tijdens het fietsen en de historie en cultuur op de Forten.

Meer informatie over het Rondje Stelling en de overige afstanden is te vinden op www.rondjestelling.nl


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Het Rondje Stelling, de kinderroute, vertrek vanaf Pannenkoeken Fort in Uithoorn

Op zaterdag 29 augustus wordt wederom de populaire fietstocht Het Rondje Stelling verreden met vertier en vermaak op de forten van de Stelling van Amsterdam. Dit jaar zijn extra korte afstanden uitgezet speciaal voor gezinnen en jeugd die op de forten in de omgeving van Aalsmeer worden ontvangen met koffie Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: