001 -Family
Houd het zomergevoel vast met Radio Aalsmeer

Houd het zomergevoel vast met Radio Aalsmeer


Geplaatst op: 25 augustus 2015

AALSMEER – Voor een groot deel van de Aalsmeerders is de vakantie afgelopen. Maar niet getreurd! Met Radio Aalsmeer houd je het zomergevoel nog even vast. Op zondag 30 augustus zendt de lokale omroep namelijk van 16.00 tot 20.00 uur de Zomerse 50 uit, een hitlijst met de vijftig meest zonnige platen. Daarnaast zitten de andere programma’s deze week natuurlijk ook weer bomvol interessante gasten en fijne muziek.

Terug in de tijd
‘Halte Zwarteweg’ neemt haar luisteraars op donderdag 27 augustus van 18.00 tot 19.00 uur aan de hand van muziek mee terug naar de jaren ’70. Een uur lang is het genieten geblazen van nummers van onder meer van Earth Wind & Fire, Tina Charles en the Bee Gees.
En ook ‘Sem op Zaterdag’ gaat zaterdag 29 augustus van 11.00 tot 12.00 uur terug in de tijd. De uitzending van Sem van Hest staat deze week namelijk in het teken van de dit jaar 91 jaar geworden muzikaal grootmeester Charles Aznavour. Hij heeft meer dan 1200 songs op zijn naam staat en treedt 22 november waarschijnlijk voor de laatste keer op in Amsterdam. Reden voor Van Hest om bekende en minder bekende nummers van de Franse zanger, songwriter en acteur op de Aalsmeerse radiozender te draaien.

Brugpieper en vette prijs
Jeugdprogramma ‘Let’sGo2theDisco’ heeft vrijdag 28 augustus als thema Back2School. Met name de overgang van groep 8 naar de brugklas staat centraal. Zo komt kersverse “burgpieper” Jaimy den Haan vertellen over haar eerste twee weken in de brugklas en geeft Caroline van Training2Learn tips over plannen en het maken van huiswerk. Daarnaast mag het programma een super vette prijs weggeven! Wat de prijs is? Dat hoor je vrijdag tijdens de uitzending.
Ook ‘Door de Mangel’ is deze week weer zeer de moeite om naar te luisteren. Maandag 31 augustus is het Thomas Zekveld van Feesterij De Bok die plaatsneemt achter de microfoon. De vorige gast, zanger Jasper Schouten, koos volgens het doorgeefsysteem deze gast en vertelt: “Er staan bij De Bok veel leuke dingen op de agenda. Er wordt een nieuwe weg ingeslagen. Dit wil ik graag aan Thomas overlaten om over te vertellen.”

Frequenties en terugluisteren
Radio Aalsmeer is de lokale omroep van Aalsmeer en omgeving. De omroep is te beluisteren via 105.9 FM in de ether, 99.0 FM op de kabel en via de livestream op de website: www.radioaalsmeer.nl. Elke avond en in het weekend overdag brengt Radio Aalsmeer informatieve en interessante programma’s. In de nacht en doordeweeks overdag kunt u genieten van fijne muziek. Uitzendingen zijn terug te beluisteren via de website. Volg Radio Aalsmeer ook op Twitter (@RadioAalsmeer) en Facebook (www.facebook.com/radioaalsmeer)


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Houd het zomergevoel vast met Radio Aalsmeer

AALSMEER – Voor een groot deel van de Aalsmeerders is de vakantie afgelopen. Maar niet getreurd! Met Radio Aalsmeer houd je het zomergevoel nog even vast. Op zondag 30 augustus zendt de lokale omroep namelijk van 16.00 tot 20.00 uur de Zomerse 50 uit, een hitlijst met de vijftig meest … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: