001 -Family
Op nieuwe apparatuur bij Fitness Aalsmeer wordt de cycling marathon for the Roses gehouden

Cycling marathon for the Roses


Geplaatst op: 25 augustus 2015

In Aalsmeer, maar ook daarbuiten zijn er allerlei initiatieven van scholen, ondernemers en sportclubs om iets te doen voor de Ride for the Roses. Eén zo’n activiteit waarmee geld voor het KWF wordt opgehaald is de cycling marathon op 29 augustus.

Bij Fitness Aalsmeer, Beethovenlaan 114 in Aalsmeer, wordt op die zaterdagochtend een drie uur durende cycling marathon gehouden. Spinning onder professionele begeleiding als goede training voor het fietsevenement in september en het creëren van het echte fietsgevoel, maar tevens een actie om geld in te zamelen.

Aanmelden
Iedere deelnemer betaalt € 7,50 per uur om mee te doen en leden van de sportclub dienen een vrijwillige bijdrage te geven. De gehele opbrengst gaat naar de Ride for the Roses. Deelnemers kunnen zich bij de receptie, telefonisch of via www.fitness-aalsmeer.nl/sporten aanmelden per uur (of meer uur) en er wordt gespind om 9.15 uur, 10.15 uur en 11.15 uur. Na afloop is er voor iedereen een gezond hapje en drankje.

Op nieuwe apparatuur bij Fitness Aalsmeer wordt de cycling marathon for the Roses gehouden

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Cycling marathon for the Roses

In Aalsmeer, maar ook daarbuiten zijn er allerlei initiatieven van scholen, ondernemers en sportclubs om iets te doen voor de Ride for the Roses. Eén zo’n activiteit waarmee geld voor het KWF wordt opgehaald is de cycling marathon op 29 augustus.Bij Fitness Aalsmeer, Beethovenlaan 114 in Aalsmeer, wordt op die … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: