001 -Family
Goud van Oud in Aalsmeer Centrum

Goud van Oud in Aalsmeer Centrum


Geplaatst op: 25 augustus 2015

Aalsmeer Centrum gaat zaterdagavond 29 augustus terug in de tijd tijdens het Goud van Oud Zomerfestival. Dus haal je bloemetjesoverhemd, plateauschoenen, wijde pijpenbroek maar uit de kast, want alle Golden Oldies uit de jaren zeventig, tachtig en negentig komen voorbij bij dit gezellige zomerfestival. De avond duurt van 20.00 tot 01.00 uur.

De muziek uit de afgelopen veertig jaar is het belangrijkste ingrediënt voor deze avond. Doordat niet alleen klassiekers uit de jaren zeventig klinken bij de horeca, maar ook muziek uit de jaren tachtig en nog recenter uit de jaren negentig is het voor iedereen een feest der herkenning. Vijftiger, veertiger, dertiger of twintiger, iedereen zal zijn ‘O, ja’-momenten hebben bij het horen van de oude muziek.

Bij Café de Praam, Restaurant de Jonge Heertjes (DJ Wally) en Café Bar Joppe (DJ Kees Markman) halen verschillende Dj’s de beste platen uit de koffer. Bij het Wapen van Aalsmeer in de Dorpsstraat treedt de Aalsmeerse band WILD weer een keer op. Na een pauze van 5 jaar zal er nog een keer alles uit de kast gehaald worden en belooft het weer een ouderwetse rockende avond te worden. De band speelt muziek uit de jaren 70/80, classic rocksongs en nederpop zoals nummers van de Rolling Stones, Golden Earring, Dooby Brothers, Rod Stewart en Herman Brood. Ook spelen zij Nederlandstalige nummers van o.a. de Dijk, van Dik Hout en The Scène. De band Wild bestaat uit Rob Ojevaar zang, Frank de Kruijf drums, John v/d Polder sologitaar, Kees-Jan Voortman slaggitaar en Pieter Hoogeveen basgitaar.

Huishoudelijke mededelingen
De organisatie raadt aan om zoveel mogelijk te voet of op de fiets te komen, dit in verband met de beperkt beschikbare parkeergelegenheid en alcoholcontroles. In de nabijheid van de verschillende podia bevinden zich toiletten. De politie zal streng optreden tegen wildplassers. De EHBO-caravan van de afdeling Aalsmeer bevindt zich in de Weteringstraat.

Het Goud van Oud Zomerfestival wordt georganiseerd door Café Bar Joppe, Café de Praam Restaurant de Jonge Heertjes en het Wapen van Aalsmeer in samenwerking met Ondernemersfonds Meer Aalsmeer. Kijk voor meer informatie op: www.aalsmeercentrum.nl.


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Goud van Oud in Aalsmeer Centrum

Aalsmeer Centrum gaat zaterdagavond 29 augustus terug in de tijd tijdens het Goud van Oud Zomerfestival. Dus haal je bloemetjesoverhemd, plateauschoenen, wijde pijpenbroek maar uit de kast, want alle Golden Oldies uit de jaren zeventig, tachtig en negentig komen voorbij bij dit gezellige zomerfestival. De avond duurt van 20.00 tot Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: