001 -Family
Loopbaanspreekuur in de Bibliotheek Abcoude

Loopbaanspreekuur in de Bibliotheek Abcoude


Geplaatst op: 25 augustus 2015

Vanaf vrijdag 4 september houdt Mw Marie-Madeleine Claassen, van Arbeidsdynamiek elke 2 weken een loopbaanspreekuur in de Bibliotheek Abcoude van 13.30-15.30 uur.
Marie-Madeleine Claassen is loopbaanadviseur en begeleidt mensen die van baan willen veranderen, die zich willen laten omscholen of die graag een studie of beroepsopleiding willen starten. Ook werkgevers die vragen hebben over loopbaanontwikkeling, re-integratie of outplacement van hun medewerkers kunnen op dit spreekuur terecht.

Eén keer in de 14 dagen op vrijdagmiddag bent u welkom voor een gratis loopbaanspreekgesprek van circa 45 minuten in de Bibliotheek Abcoude. U kunt zich opgeven door een e-mail te sturen naar info@arbeidsdynamiek.nl of via de website: www.arbeidsdynamiek.nl.
Meer informatie op www.bibliotheekavv.nl

 

 


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Loopbaanspreekuur in de Bibliotheek Abcoude

Vanaf vrijdag 4 september houdt Mw Marie-Madeleine Claassen, van Arbeidsdynamiek elke 2 weken een loopbaanspreekuur in de Bibliotheek Abcoude van 13.30-15.30 uur.Marie-Madeleine Claassen is loopbaanadviseur en begeleidt mensen die van baan willen veranderen, die zich willen laten omscholen of die graag een studie of beroepsopleiding willen starten. Ook werkgevers die … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: