001 -Family
What's Up naschools van start in Uithoorn

What's Up naschools van start in Uithoorn


Geplaatst op: 25 augustus 2015

Vindt jouw kind het ook moeilijk om te kiezen wat hij/zij wil doen na schooltijd? Een sport beoefenen, muzieklessen volgen of juist creatief bezig zijn? De keuze is reuze en vooral op jonge leeftijd moeilijk om te maken. Samen met lokale sport-, cultuur en natuuraanbieders in Uithoorn willen wij de kinderen de mogelijkheid geven om verschillende activiteiten vrijblijvend uit te proberen. Vindt jouw kind na de 2,3 of 4 kennismakingslessen de activiteit echt heel leuk, dan kan hij/zij lid worden, maar dit is niet verplicht.

Het doel van het naschools programma is dat kinderen van 4 t/m 15 jaar op een laagdrempelige manier kennis kunnen maken met diverse activiteiten op het gebied van sport en cultuur, die ze misschien nog nooit gedaan hebben, maar wel erg leuk lijken. Kom badmintonnen in de Kwakel, ga de natuur in met Scouting Admiralen of Natuur is een feest, leer jezelf verdedigen tijdens judo of Taekwondo, dans mee bij KDO of Colijn Dancemasters of kom muziek beleven bij Mama Coelia! De verschillende sportverenigingen en culturele organisaties in Uithoorn en De Kwakel maken van alles mogelijk!

Ben jij en je kind ook enthousiast geworden? En wil hij of zij meedoen met het naschools programma in Uithoorn? Ga naar www.whatsupuithoorn.nl, klik op de link ‘What’s Up naschools’ en meld je vervolgens eenmalig gratis aan via de link meld je hier aan. Na de eenmalige registratie kunnen jullie samen met een zelfgekozen gebruikersnaam en wachtwoord inloggen op de site en je inschrijven voor diverse activiteiten.


Bijlage
bijlage-greep-uit-het-aanbod

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

What's Up naschools van start in Uithoorn

Vindt jouw kind het ook moeilijk om te kiezen wat hij/zij wil doen na schooltijd? Een sport beoefenen, muzieklessen volgen of juist creatief bezig zijn? De keuze is reuze en vooral op jonge leeftijd moeilijk om te maken. Samen met lokale sport-, cultuur en natuuraanbieders in Uithoorn willen wij de Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: