001 -Family
Esmé Tolsma

Initiatiefneemster Zorgvoorelkaar.com uit Aalmeer genomineerd voor Sterke Vrouw


Geplaatst op: 25 augustus 2015

Mede-initiatiefneemster van Zorgvoorelkaar.com Esmé Tolsma uit Aalsmeer is genomineerd voor Sterke vrouw van Nederland verkiezing.

Esmé Tolsma is ook betrokken bij de klussendienst van Cama-gemeente. Daar en ook op andere gebieden ontdekte ze dat er veel hulpbehoevende mensen zijn die wat extra praktische steun goed kunnen gebruiken. Daarom zette ze, samen met een groep andere vrijwilligers en de gemeente, het initiatief zorgvoorelkaar.com op in haar Aalsmeer. " Esmé Tolsma: “Zorgvoorelkaar is een online marktplaats die vraag en aanbod van hulp én zorg samenbrengt. Je kunt hier iemand enorm mee helpen. Aalsmeer is de beste Zorgvoorelkaar-gemeente van Nederland. Best iets om trots op te zijn"

Zorgvoorelkaar.com
Zorgvoorelkaar is meer dan alleen een vacaturebank: Ook particulieren kunnen hun hulpvraag plaatsen, net zoals dat organisaties hun hulpaanbod kunnen plaatsen. Een extra manier voor inwoners van Aalsmeer om de hulp te vinden die ze nodig hebben. Tegelijkertijd geeft Zorgvoorelkaar een steeds completer beeld van vraag en aanbod van hulp in Aalsmeer. Op Zorgvoorelkaar.com ziet u in een oogopslag wie u in uw buurt kan helpen. Eenvoudig, gemakkelijk en bovendien gratis.

Stem op Esmé
Het tijdschrift Libelle heeft een verkiezing voor sterke vrouwen die hun energie inzetten voor resultaat. Tien weken lang zette het tijdschrift vrouwen in het zonnetje die zich inzetten voor een goed doel. Je kunt nu stemmen op de Ster van 2015. Zij krijgt een speciaal ontworpen wisselster uitgereikt. De prijs wordt op 26 oktober uitgereikt in café Dudok in Den Haag. Stemmen op de Aalsmeerse favoriet kan nog tot en met 20 september 2015 via www.libelle.nl/libelle-ster/2015.

Esmé Tolsma

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Gemeente Aalsmeer

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Initiatiefneemster Zorgvoorelkaar.com uit Aalmeer genomineerd voor Sterke Vrouw

Mede-initiatiefneemster van Zorgvoorelkaar.com Esmé Tolsma uit Aalsmeer is genomineerd voor Sterke vrouw van Nederland verkiezing. Esmé Tolsma is ook betrokken bij de klussendienst van Cama-gemeente. Daar en ook op andere gebieden ontdekte ze dat er veel hulpbehoevende mensen zijn die wat extra praktische steun goed kunnen gebruiken. Daarom zette ze, … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: