Nieuwe voorzitter en fractievoorzitter Ronde Venen Belang

Nieuwe voorzitter en fractievoorzitter Ronde Venen Belang


Geplaatst op: 26 augustus 2015

Ronde Venen Belang, de inwonerspartij in de Ronde Venen, heeft in goed overleg een aantal personele wisselingen doorgevoerd. Reden hiervoor is de wens van de voorzitter om, na het goede verkiezingsresultaat, de voorzittershamer over te dragen.

Daarnaast heeft de fractie besloten het fractievoorzitterschap over te dragen aan Rene Bultena, die na de verkiezingen de coalitieonderhandelingen heeft gevoerd, maar ook daarna het overleg in coalitieverband, namens Ronde Venen Belang. Hierdoor sluit de taakverdeling binnen de fractie nog beter aan bij de praktijk

Tijdens de Algemene Ledenvergadering in juli 2015 is de heer Jaap Jan Bulthuis unaniem verkozen tot voorzitter van Ronde Venen Belang. Hij volgt in deze functie de heer Wim Koolhaas op.

Wim Koolhaas heeft het voorzitterschap van onze partij met veel helderheid, inspiratie en doortastendheid meer dan 10 jaar vervuld. Ronde Venen Belang is Wim Koolhaas bijzonder dankbaar voor zijn inzet.

Jaap Jan Bulthuis is woonachtig in Vinkeveen en al menig jaar actief in de lokale politiek. Hij zal het voorzitterschap combineren met zijn werkzaamheden in de steunfractie, maar ook als fractie-­‐ assistent.

De raadsfractie van Ronde Venen Belang heeft met ingang van 1 augustus a.s. René Bultena unaniem benoemd tot fractievoorzitter. Dit is gebeurd op verzoek van huidig fractievoorzitter Joppe de Ree, die actief blijft als raadslid. Joppe de Ree: “In de praktijk voerde Rene -­‐ al heel veel fractievoorzitter taken uit. Hij deed en doet dat zo goed, dat ik voorgesteld heb om het fractievoorzitterschap aan hem over te dragen. Ook als blijk van waardering voor zijn optreden Het geeft daarnaast ook duidelijkheid en ik ben er van overtuigd dat hij een erg goede fractievoorzitter is, goed voor de fractie, de coalitie, maar ook voor onze partij Ronde Venen Belang.”


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Nieuwe voorzitter en fractievoorzitter Ronde Venen Belang

Ronde Venen Belang, de inwonerspartij in de Ronde Venen, heeft in goed overleg een aantal personele wisselingen doorgevoerd. Reden hiervoor is de wens van de voorzitter om, na het goede verkiezingsresultaat, de voorzittershamer over te dragen. Daarnaast heeft de fractie besloten het fractievoorzitterschap over te dragen aan Rene Bultena, die … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: