Het Hart Van Je Gezin

Het Hart Van Je Gezin


Geplaatst op: 27 augustus 2015

Workshops Lokaal organiseert in samenwerking met de Bibliotheek Vinkeveen -op woensdagavond 23 september van 20:00-22:00uur- een inspirerende workshop voor ouders van peuters/kleuters.

Als vader of moeder van een peuter of kleuter komt er dag in dag uit van alles op je af. Dat vraagt iets van je. Zeker met een peuter in huis is ouderschap soms topsport. Deze workshop biedt ouders de mogelijkheid om even afstand te nemen van de hectiek van elke dag. Dat levert veel nieuwe ideeën en tips op, maar het geeft vooral ook nieuwe energie. En dat kunnen vaders en moeders altijd goed gebruiken!

In deze workshop werk je toe naar een gezinsmissie: Wat wil je dat kenmerkend is voor jouw gezin? Hoe wil je dat je kinderen later aan jullie gezinstijd terugdenken? Een gezinsmissie fungeert als een kompas en als spiegel. Wanneer je helder hebt welke waarden jouw gezin typeren, helpt dat bij het nemen van grote en kleine beslissingen. Daarnaast is een gezinsmissie een spiegel die iets zegt over hoe het met je gezin gaat: stellen we de goede prioriteiten? Zitten we nog op koers? Of laten we ons weer opslokken door dingen die er eigenlijk niet zo toe doen?

Workshops Lokaal is onderdeel van Ouders Lokaal: platform voor en door ouders in de gemeente De Ronde Venen. Ouders Lokaal is er op gericht om ouders/opvoeders via leuke activiteiten met elkaar in verbinding te brengen. Ouders Lokaal heeft als doel dat ouders/opvoeders het gewoon gaan vinden om met elkaar te praten over opvoeding en tevens ervaringen te delen om zo ook van elkaar te leren. Tevens hoopt Ouders Lokaal dat door ouders met elkaar te verbinden er leuke initiatieven ontstaan die gezamenlijk gerealiseerd kunnen worden binnen de gemeente. Ouders Lokaal is een samenwerking met het Centrum voor Jeugd en Gezin.

Deelname is gratis na aanmelding. Voor meer informatie of aanmelding voor de workshop zie de website www.ouderslokaal.nl of email info@ouderslokaal.nl.

Oproep: Ouders Lokaal is op zoek naar moeders en vaders die het team van Ouders Lokaal willen versterken. Mail info@ouderslokaal.nl als je geïnteresseerd bent.


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Het Hart Van Je Gezin

Workshops Lokaal organiseert in samenwerking met de Bibliotheek Vinkeveen -op woensdagavond 23 september van 20:00-22:00uur- een inspirerende workshop voor ouders van peuters/kleuters. Als vader of moeder van een peuter of kleuter komt er dag in dag uit van alles op je af. Dat vraagt iets van je. Zeker met een … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: