001 -Family
Jubileumseizoen begint voor Spel en Sport

Jubileumseizoen begint voor Spel en Sport


Geplaatst op: 28 augustus 2015

Het begon met twee groepen, een overdag en een ’s avonds. Het groeide uit tot zo’n veertig groepen in bijna alle kernen van De Ronde Venen. Groepen voor mensen die fit zijn en dat willen blijven, voor mensen die bewegen vooral leuk vinden als dat gebeurt in wedstrijden zoals badminton en volleybal. En groepen voor mensen, voor wie bewegen op een aangepaste manier moet gebeuren.

Al 25 jaar heeft Spel en Sport als doel steeds meer mensen steeds meer te laten bewegen. En ook in het vieren van ons jubileum werken we aan dat doel. Het jubileum bestaat niet alleen uit een feestelijke middag voor alle deelnemers, maar ook uit een mini symposium ‘Bewegen op recept’.

Spel en Sport is natuurlijk niet de enige organisatie die bewegen belangrijk vindt. Ook de gemeente, huisartsen, fysiotherapeuten en diëtisten zijn ervan overtuigd dat regelmatig bewegen goed is voor ieders lichamelijke en geestelijke gezondheid.

De bedoeling van het symposium is al deze mensen bij elkaar te brengen en te kijken of we door samenwerking meer mensen aan het bewegen kunnen krijgen.

Ga nu bewegen

Dat dagelijks bewegen belangrijk is, weet iedereen wel. Toch valt het vaak niet mee om het in de dagelijkse gang van zaken in te passen. Meedoen in een groep van Spel en Sport maakt het u gemakkelijk om met regelmatig bewegen te beginnen. En het aardige van een groepsles is, dat u er ook een stuk gezelligheid bij krijgt.

Word fit en blijf fit door mee te doen aan een Spel en Sportgroep; kom lekker badmintonnen, volleyballen of dansen. Of maak een keus uit al die groepen, waarin het bewegen is aangepast aan uw mogelijkheden. Op onze website www.spelensportdrv.nl vindt u alle informatie over tijden en plaatsen. U kunt gewoon een keer langskomen, u kunt ook eerst informatie vragen op tel.nr. 06 21 918 353. Ga nu bewegen, van harte welkom!


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Jubileumseizoen begint voor Spel en Sport

Het begon met twee groepen, een overdag en een ’s avonds. Het groeide uit tot zo’n veertig groepen in bijna alle kernen van De Ronde Venen. Groepen voor mensen die fit zijn en dat willen blijven, voor mensen die bewegen vooral leuk vinden als dat gebeurt in wedstrijden zoals badminton … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: