Gezellige drukte tijdens Open Dag bij de 'Paraplu'

Gezellige drukte tijdens Open Dag bij de 'Paraplu'


Geplaatst op: 31 augustus 2015

Zaterdag 29 augustus was het weer zover, de Stichting 'Paraplu' organiseerde haar jaarlijkse feestelijke Open Dag in haar eigen gebouw aan de Pieter Joostenlaan in Wilnis. Het mooie en zonnige weer was ook te merken in de twee zalen met een vrolijke, gezellige stemming.

Al meteen na het begin om 10.00 uur maakten een groot aantal bezoekers van de gelegenheid gebruik om zich te laten informeren door de vele docenten en spelleiders die tijdens het komende activiteitenseizoen een cursus, workshop, activiteit of dagtocht verzorgen.

Tot de sluiting om 12.30 uur liepen bezoekers het gebouw binnen en zochten de docent of spelleider van de activiteit of cursus waarvoor belangstelling bestaat. Alle aanwezige docenten en spelleiders waren uitvoerig voorbereid en gedocumenteerd om op alle vragen en opmerkingen in te kunnen gaan. Vragen waren er meer dan voldoende, voor alle docenten en men vermaakte zich uitstekend onder het genot van een kopje koffie of thee werd vaak over verschillende cursussen informatie gevraagd. Zowel de digitale cursussen. talencursussen als de creatieve cursussen en workshops stonden volop in de belangstelling. Vele bezoekers besloten meteen om zich in te schrijven, hetgeen resulteerde in vele tientallen nieuwe deelnemers, zodanig zelfs dat een aantal cursussen en activiteiten al tijdens de Open Dag vol of bijna vol geboekt werden.

Ondanks de verschillende volgeboekte cursussen en activiteiten zijn er bij vele van de andere activiteiten en cursussen nog plaatsen vrij voor belangstellenden.
Mogelijkheden voor deelname bestaan er nog voor de volgende activiteiten Basiscursus Windows 8.1 en versie 7, 8 en 10, werken met tablet, vele creatieve cursussen tekenen, schilderen, aquarelleren, knippen en naaicursus, taalcursussen voor beginners en gevorderden (Nederland, Frans, Engels, Spaans, Italiaans).
Daarnaast zijn er weer vele nieuwe cursussen en workshops opgenomen zoals: schilderen met materie; Perspectief schilderen, Mandela tekenen, Chinees penseel schilderen in aquarel; Fotoboek maken, digitale foto's beheren en verwerken, Skype, Facebook,; digitale camera; Verkeer en Veiligheid; Pech onderweg, Autotechniek; Solliciteren, Cultuurgeschiedenis, Omgaan met conflicten, Mijn gezond gezin, Gebarentaal, Meditatie, Ontspanningsmassage, Geboorteschilderij maken, Powertex, Mozaïk Huisnummerbordjes, Paverpol, Windlicht vilten, Kerstengel, sieraad maken van vilt.

Tenslotte staan er weer een aantal interessante en culturele dagtochten op het programma: Shoppen Middelburg, Kersfair Landgoed Mariënwaerdt, Hondsbosche duinen en De Hoep. Helemaal nieuw in De Ronde Venen zijn: Fitness (slim bewegen voor ouderen); Boetseren met gevoel, Schilderen met papier; Babygebaren,

Alle informatie over deze cursussen, workshops, activiteiten en dagtochten is te vinden in het handige compacte programmaboekje,maar ook op de website www.stichtingparaplu.nl.

Inschrijven
Voor aanmelding kan een inschrijfformulier worden ingeleverd dat kan worden gedownload op de website www.stichtingparaplu.nl, of afgehaald en ingeleverd bij de ‘Paraplu’, Pieter Joostenlaan 28 te Wilnis. Via email kan men altijd terecht op info@stichtingparaplu.nl.


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Gezellige drukte tijdens Open Dag bij de 'Paraplu'

Zaterdag 29 augustus was het weer zover, de Stichting 'Paraplu' organiseerde haar jaarlijkse feestelijke Open Dag in haar eigen gebouw aan de Pieter Joostenlaan in Wilnis. Het mooie en zonnige weer was ook te merken in de twee zalen met een vrolijke, gezellige stemming. Al meteen na het begin om 10.00 … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: