Geslaagde bijeenkomst vrijwilligers Ride for the Roses

Geslaagde bijeenkomst vrijwilligers Ride for the Roses


Geplaatst op: 31 augustus 2015

Ruim 100 vrijwilligers van Ride for the Roses verzamelden zich afgelopen donderdagavond enthousiast in de kantine van FloraHolland. Midden in de Aalsmeerse bloemenveiling waar op 6 september dit fietsevenement voor KWF gaat plaatsvinden kregen ze een uitleg over hetgeen hen te wachten staat. Er werd meteen duidelijk dat iedereen hard nodig is om dit grote evenement van de grond te krijgen. Want met bijna 10.000 fietsers die starten vanuit deze bloemenveiling is er uiteraard veel te regelen. Opbouw van dranghekken, informatie geven aan deelnemers, uitdelen rode rozen, opruimen. Het zijn maar een paar voorbeelden van zaken die door deze mensen toch maar even opgepakt worden. En daar is veel waardering voor. Een paar extra handen zijn nog wel nodig. Vooral sterke handen. Een aantal mannen of vrouwen die willen helpen bij het plaatsen en opruimen van de dranghekken. Aanmelden daarvoor kan via vrijwilligers@ridefortheroses.nl.

Fietsenmakers aanwezig.
Daarnaast kregen de vrijwilligers deze avond meer te horen over de opstelling en de route vanuit FloraHolland en gaf het hoofd van Brandweer en EHBO van FloraHolland uitleg over het veiligheidsplan. Want veiligheid staat voorop tijdens deze dag. Dat het niet handig is om op slippers of hakken te komen helpen dat begrepen de aanwezigen uiteraard wel, maar dat er bij calamiteiten een speciaal alarmnummer beschikbaar is en dat er zelfs fietsenmakers aanwezig zijn die dag, dat is belangrijk om te weten. Ook kregen de vrijwilligers een rondleiding over de veilingvloer zodat men een goed inzicht kreeg in het parcours en de routes binnen FloraHolland.

Mooie dag.
Vanuit de Ride fort he Roses organisatie werd verder duidelijk stil gestaan bij het gegeven dat men die dag echt gastvrouw of gastheer is. Een belangrijke taak met veel liefde en geduld. Het moet een mooie dag worden!

Meer informatie en aanmelden als fietser via www.ridefortheroses.nl Er is een cycletour van 100 kilometer en twee toertochten van 25 en 50 kilometer. Het evenement is inmiddels een begrip in de Nederlandse wielerwereld. De Ride for the Roses is een fietstocht in de strijd tegen kanker waaraan iedereen kan meedoen en met voor iedere deelnemer aan de finish een roos.

 

 


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Geslaagde bijeenkomst vrijwilligers Ride for the Roses

Ruim 100 vrijwilligers van Ride for the Roses verzamelden zich afgelopen donderdagavond enthousiast in de kantine van FloraHolland. Midden in de Aalsmeerse bloemenveiling waar op 6 september dit fietsevenement voor KWF gaat plaatsvinden kregen ze een uitleg over hetgeen hen te wachten staat. Er werd meteen duidelijk dat iedereen hard Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: