Atlantis 2 begint het seizoen go

Geplaatst op: 31 augustus 2015

Afgelopen zonnige zaterdag, 29 augustus 2015, mocht het door Florist gesponsorde Atlantis 2 zijn eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen tegen Vriendenschaar 3 spelen. Atlantis 2 speelde in een geheel nieuwe samenstelling onder de leiding van de nieuwe coach en trainer Serge Kraaijkamp een goede wedstrijd, waardoor ze de terechte winnaar waren.

De selectie periode was voor Atlantis 2 op 11 augustus begonnen, met enkele trainingen, oefenwedstrijden en een trainingsweekend met een toernooitje en een heftige training op het strand. Men was daardoor klaar om de eerste wedstrijd van het seizoen te spelen.

Atlantis begon deze eerste wedstrijd met Timo Jongerling, Mark Kruiswijk, Joyce Rodenburg en Chantal Poolman in de aanval en Jacco van Koeverden Brouwer, Koen van Wermeskerken, Cynthia Sassen en Joy Trompert in de verdediging.
In het begin van de wedstrijd had het door Florist gesponsorde Atlantis 2 wat moeite om tot scoren te komen en moesten de spelers toch nog wat wennen aan de vaksamenstellingen. Na een 0-1 achterstand in de zesde minuut kwam Atlantis meteen weer terug door te scoren uit een strafworp van Joyce Rodenburg. De gelijke stand werd verder uitgebreid tot een 6-3 voorstand halverwege de eerste helft. Vriendenschaar liet zich niet zomaar uit de wedstrijd schieten en bleef toch ook weer mee scoren, waardoor de rust ingegaan werd met een 8-6 voorsprong voor Atlantis.

Na een lekker warm kopje thee, aanwijzingen van de coach en een wisseling van Tamara Gortenmulder voor Cynthia Sassen, begon het team aan de tweede helft. Atlantis leek het wel wat spannender te willen maken, want zij lieten Vriendenschaar terugkomen tot een 9-9 stand. Hierna bedacht het team zich toch en Joy Trompert scoorde met een mooi droog schotje vlak bij de paal, wat het signaal was om toch weer meer te gaan scoren dan Vriendenschaar. Einduitslag was 17-14 voor Atlantis 2 met een zeer mooi uitgevoerde omdraaibal van Koen Wermerskerken in de laatste minuut.

De komende twee wedstrijden moet Atlantis 2 uit wedstrijden spelen, op 5 september bij VZOD in Kudelstaart en 12 september bij Luno in Linschoten. Op 19 september speelt Atlantis weer een thuis wedstrijd op ons veld aan de Hoofdweg om 14.00 uur tegen Achilles.

Afgelopen zonnige zaterdag, 29 augustus 2015, mocht het door Florist gesponsorde Atlantis 2 zijn eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen tegen Vriendenschaar 3 spelen. Atlantis 2 speelde in een geheel nieuwe samenstelling onder de leiding van de nieuwe coach en trainer Serge Kraaijkamp een goede wedstrijd, waardoor ze de terechte Lees meer »