Atlantis B1 wint eerste competitiewedstrijd

Geplaatst op: 31 augustus 2015

Het door TTC gesponsorde team Atlantis B1 moest afgelopen zaterdag aantreden tegen de ploeg uit Linschoten; LUNO. Aangezien het de eerste wedstrijd was voor Atlantis had de ploeg geen idee hoe de wedstrijd zou verlopen. De ploeg uit Mijdrecht kon alleen maar uitgaan van eigen kracht om daarmee de wedstrijd proberen te winnen.

De aanval begon met Jurjen Bakker, Sam Verweij, Ilona van Oosbree en Zoë Trompert. De eerste verdediging bestond uit Sander van der Sluijs, Dennis van den Lindt, Nina Baars en Anna Schouten. De wedstrijd begon moeizaam. LUNO was fysiek sterk en daar had de ploeg uit Mijdrecht moeite mee. Het duurde ruim een kwartier voordat het eerste doelpunt werd gescoord. Dit schot was bevrijdend omdat daarna snel de 2-0 en de 3-0 werd gemaakt. Uiteindelijk luidde de ruststand 4-1 in het voordeel van Atlantis.

Tijdens de rust spraken de coaches Lars Kuylenburg en Kristian Geerdinck de kinderen toe. Hierbij gaven ze tips om betere en snellere aanvallen op te zetten waardoor ze eerder tot scoren zouden komen. In de tweede helft kwamen Amber van Dijk en Vince den Ambtman in het veld.

In deze tweede helft werd er gelukkig meer gescoord door beide ploegen. Dit was zowel voor de spelers als voor het publiek een leukere helft. Atlantis liet bij vlagen erg mooie aanvallen zien. Soms misten de spelers van Atlantis wat scherpte, maar desondanks kon je zien dat de ploeg uit Mijdrecht de betere ploeg was van de twee. Uiteindelijk werd de eindstand 11-6 en konden de spelers en coaches met een tevreden gevoel het veld verlaten. Volgende week moet Atlantis een uitwedstrijd spelen tegen Thor uit Harmelen. Wederom zal de ploeg uit Mijdrecht er alles aan doen om de volle winst te pakken.

Het door TTC gesponsorde team Atlantis B1 moest afgelopen zaterdag aantreden tegen de ploeg uit Linschoten; LUNO. Aangezien het de eerste wedstrijd was voor Atlantis had de ploeg geen idee hoe de wedstrijd zou verlopen. De ploeg uit Mijdrecht kon alleen maar uitgaan van eigen kracht om daarmee de wedstrijd Lees meer »