Kaarten, rozen en gebak for the Roses, Aalsmeer is er klaar voor

Kaarten, rozen en gebak for the Roses, Aalsmeer is er klaar voor


Geplaatst op: 31 augustus 2015

Aalsmeer maakt zich op voor de 18e editie van de Ride for the Roses die zondag 6 september voor het KWF georganiseerd wordt. Ook een aantal ondernemers tonen zich betrokken. Sommigen hebben grote spandoeken opgehangen om de fietsers een hart onder de riem te steken en een aantal van hen heeft acties bedacht waarmee ze ook hun steentje bijdragen op financieel gebied.

Apple Pie en kaarten

Vanaf vandaag is bij Banketbakkerij Tearoom Ab Müller speciaal appelgebak te verkrijgen. De zogenaamde Apple Pie for the Roses is er tot en met zondag, want dan is de winkel, de tearoom en het terras speciaal voor de Ride geopend. Ter ere van de 18e editie van het evenement wordt van iedere verkochte appelpunt 18%, oftewel € 0,40, gedoneerd aan het goede doel.

Ook Boekhuis Aalsmeer in de Zijdstraat steunt de Ride for the Roses met een actie. Van iedere verkochte wenskaart gaat deze week 18% naar het KWF. Op deze manier laat de boekhandel zien dat ze het belang inzien van de onderzoeken naar de genezing van kanker.

Rozen en vuilniswagen

De Meerlanden draagt ook de Ride for the Roses een warm hart toe. Zij rijden deze week met een aantal vuilniswagens rond met daarop het logo van de Ride. Ondernemers die hun naam hier ook aan willen verbinden kunnen hun logo uiterlijk dinsdag 1 september nog insturen voor slechts € 350,-. Dit sponsorgeld gaat direct naar de Ride for the Roses. Rosenboom Reclame zorgt dan belangeloos dat de Meerlanden-wagens bestickerd worden. Ondernemers kunnen hiermee laten zien dat ze achter de Ride for the Roses staan.

Er zijn ook diverse landelijke acties. Een daarvan is de rozenactie. Voor het vijfde jaar op rij organiseert Dutch Flower Group (DFG) een ketenactie. Vanaf vandaag zijn de speciale Ride for the Roses-rozen te koop bij de filialen van Albert Heijn, zo ook in Aalsmeer. De rozen zijn in de winkel eenvoudig te herkennen aan het Ride-logo. Met iedere aankoop doet de gehele sierteeltketen een bijdrage aan het KWF.

Sieraden

“Mane Novum, een nieuwe morgen voor iedereen’. Onder deze naam wordt ieder jaar speciaal voor de Ride for the Roses een unieke collectie sieraden in zilver en goud gemaakt. Goudsmid Miriam Klaassen heeft een hanger, bedel, oorhangers, oorstekers, dasklem, manchetknopen en een ring ontworpen. Het is een blijvende en bijzondere herinnering, maar door de aankoop hiervan is het meteen een bijdrage voor het KWF. 
Speciaal voor deze 18e editie heeft de goudsmid een unieke armband gemaakt. Dit eenmalige exemplaar van eerste gehalte zilver en 14 karaat geel goud heeft een breed slot met magneetsluiting en twee leren banden naast elkaar. Deze bijzondere armband wordt geveild ten bate van het KWF. Bieden op deze armband is nu al mogelijk via de website www.ridefortheroses.nl.
De kunstenares is op 6 september in Aalsmeer aanwezig met een stand.
Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Kaarten, rozen en gebak for the Roses, Aalsmeer is er klaar voor

Aalsmeer maakt zich op voor de 18e editie van de Ride for the Roses die zondag 6 september voor het KWF georganiseerd wordt. Ook een aantal ondernemers tonen zich betrokken. Sommigen hebben grote spandoeken opgehangen om de fietsers een hart onder de riem te steken en een aantal van hen Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: