001 -Family
Waterwolftunnel binnenkort afgesloten voor nieuwe asfaltlaag

Waterwolftunnel binnenkort afgesloten voor nieuwe asfaltlaag


Geplaatst op: 31 augustus 2015

Van 1 tot 6 september 2015 wordt de Waterwolftunnel onder de Ringvaart tussen de gemeenten Aalsmeer en Haarlemmermeer vier nachten afgesloten voor verkeer. De provincie legt in 4 avonden en nachten nieuw asfalt aan in de tunnel. Verkeer op de N201 wordt deels omgeleid en moet rekening houden met enige vertraging.

De Waterwolftunnel wordt voorzien van zogenaamd ‘stil’ asfalt. De nieuwe asfaltlaag absorbeert beter het geluid van de motorvoertuigen, waardoor de omgeving minder geluidsoverlast ondervindt. Vanwege deze werkzaamheden in de Waterwolftunnel, is de tunnel afgesloten van dinsdag 1 tot en met zondag 6 september tussen 19.00 uur tot 07.00 uur (met uitzondering van donderdagnacht, waarin er niet wordt gewerkt). Door de afsluiting kan het verkeer geen gebruik maken van de N201 tussen de Legmeerdijk in Aalsmeer en de aansluiting met de Fokkerweg in Haarlemmermeer. Met behulp van borden worden de omleidingsroutes aangegeven.


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Provincie Noord Holland

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Waterwolftunnel binnenkort afgesloten voor nieuwe asfaltlaag

Van 1 tot 6 september 2015 wordt de Waterwolftunnel onder de Ringvaart tussen de gemeenten Aalsmeer en Haarlemmermeer vier nachten afgesloten voor verkeer. De provincie legt in 4 avonden en nachten nieuw asfalt aan in de tunnel. Verkeer op de N201 wordt deels omgeleid en moet rekening houden met enige … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: