Cycling marathon for the Roses

Cycling marathon for the Roses


Geplaatst op: 1 september 2015

Op zaterdagochtend 29 augustus is de drie uur durende cycling marathon for the Roses gehouden. Leden en niet-leden van Fitness Aalsmeer konden zich aanmelden voor een, twee of drie uur spinnen. De deelnemers hebben gul gedoneerd en in totaal is €318,70 opgehaald voor de Ride for the Roses/KWF Kankerbestrijding. Leden van de sportschool mochten een vrijwillige bijdrage geven en sportievelingen van ‘buitenaf’ doneerden €7,50 per uur.

Het spinnen was onder professionele en inspirerende begeleiding van Fitness Aalsmeer trainers Sabas en Paulo. Er deden fanatieke en ervaren fietsers mee, maar ook vrijwilligers van de Ride for the Roses deden enthousiast mee. Het werd een sportieve en gezonde ochtend, waarbij het plezier van je samen inspannen en tegelijkertijd een vuist maken tegen kanker centraal stonden.

Fitness Aalsmeer zorgde ervoor dat het de deelnemers aan niets ontbrak. Er stonden gezonde snacks en drankjes klaar. De meeste deelnemers gingen een uurtje op de fiets en sommigen trapten twee uur achter elkaar door. Maar een speciale vermelding is er voor Dick van der Niet en Bianca Braakman. Zij hebben het gepresteerd om alle drie de uren fanatiek te spinnen for the Roses.

De vrijwilligers van de Ride for the Roses die dit evenement begeleid hebben zijn blij dat er zoveel enthousiastelingen hun steentje bij hebben gedragen in de strijd tegen kanker. Zij bedanken Fitness Aalsmeer dan ook dat ze dit evenement mogelijk hebben gemaakt in de vernieuwde fitnessclub.

Op 6 september vindt de 18e editie van de Ride for the Roses plaats. Voor de tweede keer is Aalsmeer gastgemeente van dit bijzondere wielerevenement voor het goede doel. Start en finish zijn in de bloemenveiling van FloraHolland. Met afstanden van 100, 50 en 25 km kan iedereen meedoen. Fiets mee voor het goede doel en help zoveel mogelijk geld op te halen voor KWF Kankerbestrijding. En dat is hard nodig, want nog steeds wordt één op de drie Nederlanders getroffen door deze ziekte. Elke deelnemer krijgt aan de finish een roos die symbool staat voor een morgen voor iedereen. Jaarlijks doen zo’n 10.000 fietsers mee.



Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Cycling marathon for the Roses

Op zaterdagochtend 29 augustus is de drie uur durende cycling marathon for the Roses gehouden. Leden en niet-leden van Fitness Aalsmeer konden zich aanmelden voor een, twee of drie uur spinnen. De deelnemers hebben gul gedoneerd en in totaal is €318,70 opgehaald voor de Ride for the Roses/KWF Kankerbestrijding. Leden Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: