001 -Family
Nieuwe programma’s en te gekke prijzen op Radio Aalsmeer

Nieuwe programma’s en te gekke prijzen op Radio Aalsmeer


Geplaatst op: 1 september 2015

Aalsmeer  – Hoewel voor de meeste programma’s de zomerstop al voorbij was, start het nieuwe radioseizoen op Radio Aalsmeer officieel op 1 september 2015. Veel blijft er hetzelfde, maar de lokale radiozender brengt ook wat wijzigingen in de programmering aan.

Veranderingen
Radio Aalsmeer introduceert een aantal nieuwe programma’s. Zo kun je vanaf heden elke zaterdagavond tussen 17.00 en 19.00 uur genieten van het muziekprogramma ‘Zaterdag van het Sentiment’, gepresenteerd door Cock Bareuh. Elke eerste zaterdag van de maand bezorgen Frederik en Niels je een super avond met het programma ‘Superzaterdag’ van 21.00 en 23.00 uur. Op de derde zaterdag van de maand is hetzelfde tijdstip gereserveerd voor een boeiende liveshow op locatie en elke tweede en vierde zaterdag van de maand kun je genieten van de in juni gestarte show ‘Start-up’. Daarnaast schuiven twee programma’s naar een nieuw tijdstip: op de oneven zaterdag hoor je tussen 19.00 en 21.00 uur ‘Met Peter in de ether’, in de even weken is het de beurt aan‘Element of House’. Tot slot hebben twee programma’s een naamsverandering ondergaan. Jeugdprogramma ‘Let’sGo2theDisco’ heet vanaf heden ‘Let’s Go!’. Het voormalig ‘Stamtafel Lifestyle & Gezondheid’ draagt nu de naam ‘That’s Life’.

Van orkest tot bloemschikken
Ondanks de wijzigingen blijft de lokale omroep nog steeds radio maken met een variatie tussen muziek en meeslepende interviews. Eén van deze meeslepende interviews is het interview over de Dutch Dakota Association dat ‘Halte Zwarteweg’ donderdag 3 september tussen 18.00 en 19.00 uur uitzendt. Ook ‘That’s Life’ zit diezelfde avond van 20.00 tot 22.00 uur vol met gasten. Ineke Hoogeveen-Jansen schuift aan om te vertellen over haar vrijwilligerswerk bij het Rode Kruis, met Jacqueline Boerma van het Boerma Instituut wordt onder meer teruggeblikt op het Aalsmeer Flower Festival, Els Visser spreekt over orkest Sursum Corda en Marco Heere wordt geïnterviewd over streekproducten die worden thuisbezorgd. Op vrijdag 4 september besteedt ‘Let’s Go’ van 18.00 tot 19.00 uur aandacht aan de Rabokindermiddag. Ron Leegwater komt alles vertellen over deze feestelijke middag in de feesttent. Tevens komt Kirsten uit de doeken doen wat er voor de kinderen te doen is tijdens de Ride for the Roses op het Raadhuisplein en zullen de nieuwe items voorbij komen. Bij ‘Door de Mangel’ is het maandag 5 september van 19.00 tot 20.00 uur de beurt aan Tessa Westerhof, jeugdcoach en jongerenwerker in Aalsmeer. Thomas Zekveld, eigenaar van Feesterij De Bok, heeft haar uitgenodigd en noemt haar de spil in het Aalsmeerse jongerenwerk.

Winnen!
Deze week geeft Radio Aalsmeer ook te gekke prijzen weg. Kans maken op de workshop ‘Horizontaal nazomer arrangement’ bij Boerma instituut op maandagavond 14 september? In ‘That’s Life’ hoor je donderdagavond 3 september hoe je kans kunt maken! Bij ‘Let’s Go!’ kon je kans maken op kaartjes voor pretpark De Efteling. Vrijdagavond 4 september wordt tijdens de uitzending bekend gemaakt wie er heeft gewonnen. Via een Facebookactie van ‘Vrijdagavondcafé’ kon je kans maken op kaartjes voor Feestweek Aalsmeer. Eerder deze week werd bekend wie de gelukkige winnaar is.

Frequenties en terugluisteren
Radio Aalsmeer is de lokale omroep van Aalsmeer en omgeving. De omroep is te beluisteren via 105.9 FM in de ether, 99.0 FM op de kabel en via de livestream op de website: www.radioaalsmeer.nl. Elke avond en in het weekend overdag brengt Radio Aalsmeer informatieve en interessante programma’s. In de nacht en doordeweeks overdag kunt u genieten van fijne muziek. Uitzendingen zijn terug te beluisteren via de website. Volg Radio Aalsmeer ook op Twitter (@RadioAalsmeer) en Facebook (www.facebook.com/radioaalsmeer)


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Nieuwe programma’s en te gekke prijzen op Radio Aalsmeer

Aalsmeer  – Hoewel voor de meeste programma’s de zomerstop al voorbij was, start het nieuwe radioseizoen op Radio Aalsmeer officieel op 1 september 2015. Veel blijft er hetzelfde, maar de lokale radiozender brengt ook wat wijzigingen in de programmering aan. VeranderingenRadio Aalsmeer introduceert een aantal nieuwe programma’s. Zo kun je … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: