001 -Family
Feestmaand op Radio Aalsmeer

Feestmaand op Radio Aalsmeer


Geplaatst op: 1 september 2015

Aalsmeer – In de maand september is er heel veel te doen in Aalsmeer, zo veel dat we wel van een feestmaand kunnen spreken. Uiteraard feest Radio Aalsmeer mee! Dat betekent dat de radiomakers een drukke periode voor de boeg hebben, maar dat u thuis niets hoeft te missen.

Braderie
In het eerste weekend is het al direct raak: zaterdag de braderie in het centrum van Aalsmeer. De radio-omroep zal daar de hele dag aanwezig zijn. Er wordt een locatiestudio opgebouwd en vanaf 11 uur zullen de programma’s live vanaf het Molenplein komen.

Ride for the Roses
Zondag zal door de Ride for the Roses het verkeer in Aalsmeer behoorlijk ontregeld zijn, maar Radio Aalsmeer is al op tijd op pad en zal weer live vanaf locatie uitzenden. Dit keer wordt de studio opgebouwd in de Flora Bloemenveiling en komen (een deel van) de programma’s daarvandaan. Er zal verslag worden gedaan van de start en terugkomst van de fietstocht met tussendoor sfeerimpressies en interviews. Ook zal er een razende reporter rondrijden over het parcours.

Pramenrace
Traditiegetrouw zal de lokale omroep ook veel aandacht besteden aan de Pramenrace. Er zal meegevaren worden met een heuse Radio Aalsmeer-sloep en het unieke is dat daarvandaan de uitzending verzorgd gaat worden. Natuurlijk ook hier weer sfeerimpressies van diverse verslaggevers langs de route.

Niets missen
De thuisblijvers hoeven dus niets te missen! Ook de feestweek zal de nodige aandacht krijgen, wordt er live uitgezonden vanaf de Kunstroute en zijn er plannen voor een uitzending vanaf de Hibra. Houd www.radioaalsmeer.nl in de gaten voor het laatste nieuws. En uw bedrijf in de spotlights zetten door een radiocommercial? Dat kan nog steeds voor een speciaal actietarief en is goedkoper dan u denkt!

Frequenties en terugluisteren
Radio Aalsmeer is de lokale omroep van Aalsmeer en omgeving. De omroep is te beluisteren via 105.9 FM in de ether, 99.0 FM op de kabel en via de livestream op de website: www.radioaalsmeer.nl. Elke avond en in het weekend overdag brengt Radio Aalsmeer informatieve en interessante programma’s. In de nacht en doordeweeks overdag kunt u genieten van fijne muziek. Uitzendingen zijn terug te beluisteren via de website. Volg Radio Aalsmeer ook op Twitter (@RadioAalsmeer) en Facebook (www.facebook.com/radioaalsmeer)


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Feestmaand op Radio Aalsmeer

Aalsmeer – In de maand september is er heel veel te doen in Aalsmeer, zo veel dat we wel van een feestmaand kunnen spreken. Uiteraard feest Radio Aalsmeer mee! Dat betekent dat de radiomakers een drukke periode voor de boeg hebben, maar dat u thuis niets hoeft te missen. BraderieLees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: