001 -Family
Dagje uit voor toerfietsers Ride for the Roses

Dagje uit voor toerfietsers Ride for the Roses


Geplaatst op: 1 september 2015

Zondag fietsen zo’n 10.000 deelnemers de Ride for the Roses. Samen fietsen ze voor het KWF. De recreatieve fietsers die de 25 of 50 kilometer routes gaan afleggen kunnen er een gezellig dagje uit van maken, want er is tijd om onderweg te stoppen.

De organisatie heeft een aantal horecalocaties bereid gevonden om iets extra’s te doen voor de Ride for the Roses. Zo kan iedereen stoppen bij Brasserie Oevers aan de Kudelstaartseweg in Kudelstaart voor koffie met appelgebak of soep met huisgemaakte kaasstengel. Hiervan gaat een euro naar het KWF. En van ieder besteld lunchgerecht wordt zondag 10% gedoneerd.

Een stukje verder op de Kudelstaartseweg, tegenover de Watertoren, houdt Galerie Sous-Terre haar jaarlijkse Kunstbeurs. Fietsers kunnen een kijkje nemen en een gratis toegangskaart downloaden via https://sous-terre.nl/ridefortherosesdeelnemers. De cateraar heeft speciale fietsmenu’s samengesteld waarvan 10% wordt gedoneerd. De eerste 125 bezoekers, die de toegangskaart downloaden, krijgen namens de Rabobank een gratis consumptie aangeboden.

Bij Restaurant Welkom Thuis aan de Stommeerweg kan ook gestopt worden voor koffie met appelgebak. Hiervan gaat ook een gedeelte naar de Ride for the Roses. De fietsers kunnen hier een pitstop maken en worden met een standje buiten ontvangen door vrijwilligers van ‘Netwerken met een Knipoog’/@BorrelAalsmeer die weten hoe ze moeten ‘verbinden’.

Een andere leuke stop onderweg is Grand Café De Parel, Leimuiderdijk in Leimuiderbrug en de fietsers van de 50 kilometer route kunnen even uitrusten bij Brasserie De Kromme Does aan de Vissersweg in Hoogmade. Ook daar kan iedereen genieten van koffie met appelgebak waarvan ook weer een gedeelte aan de Ride geschonken wordt. En aan de Woudsedijk in Woubrugge kan geluncht worden met een echte ‘Dyck-burger’ bij Restaurant De Dyck. Zij serveren uiteraard ook koffie of thee met een lekkere punt appeltaart.


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Dagje uit voor toerfietsers Ride for the Roses

Zondag fietsen zo’n 10.000 deelnemers de Ride for the Roses. Samen fietsen ze voor het KWF. De recreatieve fietsers die de 25 of 50 kilometer routes gaan afleggen kunnen er een gezellig dagje uit van maken, want er is tijd om onderweg te stoppen. De organisatie heeft een aantal horecalocaties … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: