Aalsmeerbaan vanaf 30 augustus in onderhoud

Aalsmeerbaan vanaf 30 augustus in onderhoud


Geplaatst op: 2 september 2015

Het baangebruik op Schiphol is aangepast van 30 augustus 22:00 uur t/m 27 september 16:00 uur (met een mogelijke uitloop t/m 4 oktober 16:00 uur). In deze periode worden de Aalsmeerbaan en de taxibanen daar omheen buiten gebruik gesteld voor de vernieuwing van het lichtbesturingssysteem en gelijktijdig groot onderhoud.

Amsterdam Airport Schiphol vernieuwt dit jaar de lichtinstallaties op alle start- en landingsbanen. Gelijktijdig wordt het onderhoud aan de banen uitgevoerd, zodat de banen niet langer dan noodzakelijk buiten gebruik hoeven te zijn. Door het onderhoud aan de Aalsmeerbaan en de taxibanen daar omheen kunnen de Zwanenburgbaan en Buitenveldertbaan vaker ingezet worden voor vliegverkeer. Hiervoor is ontheffing aangevraagd en verleend. Het afwijkende baangebruik kan leiden tot extra hinder.

Voor meer informatie of vragen over het vliegverkeer tijdens de werkzaamheden kunt u contact met ons opnemen. Dit kan via het telefoonnummer: 020-601 55 55 of door het raadplegen van de website: www.bezoekbas.nl - Planning Baanonderhoud.


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Aalsmeerbaan vanaf 30 augustus in onderhoud

Het baangebruik op Schiphol is aangepast van 30 augustus 22:00 uur t/m 27 september 16:00 uur (met een mogelijke uitloop t/m 4 oktober 16:00 uur). In deze periode worden de Aalsmeerbaan en de taxibanen daar omheen buiten gebruik gesteld voor de vernieuwing van het lichtbesturingssysteem en gelijktijdig groot onderhoud. Amsterdam … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: