001 -Family
Expositie Valencia in het Hofland Medisch Centrum

Expositie Valencia in het Hofland Medisch Centrum


Geplaatst op: 3 september 2015

En weer is er wat moois te zien in het HOFLAND MEDISCH CENTRUM te Mijdrecht. Deze keer worden er foto’s geëxposeerd door Jan Maassen uit Uithoorn, lid van Fotoworkshop De Ronde Venen. Hij is met zijn camera Valencia door gewandeld.

Begin van dit jaar (2015) was ik een week in Valencia en heb me heerlijk vermaakt in deze gezellige stad. Zowel in de oude binnenstad, met de gezellige terrassen en restaurants als het strand, en het nieuwe gedeelte is het zowel overdag als
’s nachts best vertoeven. De bijzondere architectuur Santiago Calatrava. La Ciudad de las artes y ciencias, of de stad van de kunst en wetenschap, werd gebouwd tussen 1989 en 1999.
De gebouwen zijn onder andere ontworpen door Santiago Calatrava en Felix Candela. Het complex bestaat eigenlijk uit 5 onderdelen., namelijk L’Umbracle, Palau de les Arts, LÓceanografic, L’Hemisferic en het musea de les Ciencies Principe Felipe. Allemaal architectuur om fotografisch van te smullen! Het is echt een esthetische ervaring om daar tussen en door deze bijzondere gebouwen te lopen. Helaas waren er tijdens mijn aanwezigheid diverse onderdelen dusdanig in onderhoud dat fotograferen hiervan niet tot hun recht kwam. Dus met kunst en vliegwerk heb ik de foto’s zo weten te maken dat dit zo min mogelijk in beeld is gekomen. Het enige voordeel wat je dan hieraan overhoudt, is dat je over een aantal jaren er nog een keer naar toe moet om foto’s te maken. Hopelijk is dan alles klaar, al zie ik wel dat het onderhoud van dit complex in de loop der jaren weleens een financieel probleem kan gaan worden. Ik raad ook iedereen aan, die dit wil gaan bekijken, toch niet al te lang te wachten. Mocht het geld wat hiervoor nodig is niet voorhanden zijn, zou het wel eens een groot probleem kunnen worden om het complex in deze staat te kunnen houden. Hopelijk raak ik met deze foto’s een gevoelige snaar bij u, dan raad ik u aan om van het bruisende Valencia te gaan genieten.

Persoonlijk vind ik bijvoorbeeld Barcelona geweldig maar als ik mag kiezen, dan wordt het VALENCIA.

De foto’s zijn in september en oktober te bewonderen op Hofland 48-56 te Mijdrecht.

Fotoworkshop De Ronde Venen heeft 3-wekelijkse bijeenkomsten op maandagavond in de Willisstee - Wilnis.
Iedere 6 weken is er een nieuw fotothema en is er een gastspreker.
Enkele keren in het seizoen zijn er workshops, bijvoorbeeld portretfotografie of worden fotosafari’s georganiseerd naar bijzondere plaatsen.
De Fotoworkshop heeft ook enkele locaties voor tentoonstellingen zoals deze. Nieuwe leden van alle niveaus zijn altijd welkom.
Fotoworkshop De Ronde Venen wenst u veel kijkplezier bij de 12 foto’s in Hofland Medisch Centrum.

Wilt u meer informatie of eventueel foto’s bekijken van leden van de Fotoworkshop, kijk dan op www.fotoworkshopdrv.nl.

 


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Expositie Valencia in het Hofland Medisch Centrum

En weer is er wat moois te zien in het HOFLAND MEDISCH CENTRUM te Mijdrecht. Deze keer worden er foto’s geëxposeerd door Jan Maassen uit Uithoorn, lid van Fotoworkshop De Ronde Venen. Hij is met zijn camera Valencia door gewandeld. Begin van dit jaar (2015) was ik een week in … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: