001 -Family
Vlinderbos school Energiezuinig Verlicht

Vlinderbos school Energiezuinig Verlicht


Geplaatst op: 3 september 2015

Wilnis - In de zomervakantie is er bij Jenaplan school Vlinderbos hard aan het schoolgebouw gewerkt. Naast het plaatsen van een tijdelijk lokaal, inclusief verbindingsgang, is ook alle TL-verlichting vervangen.

De oude verlichting begon steeds meer kuren te vertonen; naast uitval was ook het trillende licht al dan niet gecombineerd met bijbehorend geluid een probleem.

De verlichting is door Connecttech uit Wilnis vervangen door energiezuinige LED-buizen van Less Energy. Met deze LED verlichting wordt er veel energie bespaard, waardoor de aankoopkosten binnen 3 jaar is terugverdiend. Daarnaast is de levensduur meer dan het dubbele zodat ook op de onderhoudskosten wordt bespaard.

Met de nieuwe verlichting is het schoolgebouw van Vlinderbos de komende jaren duurzaam verlicht !


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stuken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Vlinderbos school Energiezuinig Verlicht

Wilnis - In de zomervakantie is er bij Jenaplan school Vlinderbos hard aan het schoolgebouw gewerkt. Naast het plaatsen van een tijdelijk lokaal, inclusief verbindingsgang, is ook alle TL-verlichting vervangen. De oude verlichting begon steeds meer kuren te vertonen; naast uitval was ook het trillende licht al dan niet gecombineerd … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: