001 -Family
Mega druk tijdens mega magazijn verkoop bij De Loods Fashion

Mega druk tijdens mega magazijn verkoop bij De Loods Fashion


Geplaatst op: 4 september 2015

Vrijdagochtend 27 augustus. 9 uur in de morgen. De vogeltjes fluiten. Iedereen wordt wakker. Maar bij de loods voor de deur staan de klanten al te wachten voor de start van de MEGA MAGAZIJN VERKOOP!

Wie dit weekend of deze week bij de loods is geweest kan het beamen... Het was MEGA druk. Hordes mensen, een hoop gezelligheid en vooral weinig pijn in de portemonnee. Tafels en rekken vol restanten handel uit het magazijn kon je voor een leuk bedrag op de kop tikken. Voor heren en dames! Zelfs mooie winterjassen tegen een hele fijne prijs.

Maar het is nog niet voorbij! De loods heeft nog veel meer magazijn handel voor je. Vanaf vandaag hebben zij namelijk weer nieuwe aanvulling! Meer dan 1000 STUKS van PME Legend, Vero Moda en ONLY ligt nu voor je klaar in de winkel!

De loods stunt gewoon door! Stunt jij mee?
Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Mega druk tijdens mega magazijn verkoop bij De Loods Fashion

Vrijdagochtend 27 augustus. 9 uur in de morgen. De vogeltjes fluiten. Iedereen wordt wakker. Maar bij de loods voor de deur staan de klanten al te wachten voor de start van de MEGA MAGAZIJN VERKOOP! Wie dit weekend of deze week bij de loods is geweest kan het beamen... Het … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: