001 -Family
Bob van den Heuvel exposeert in het gemeentehuis Aalsmeer

Bob van den Heuvel exposeert in het gemeentehuis Aalsmeer


Geplaatst op: 5 september 2015

Aalsmeer - Vanaf 30 augustus tot begin januari 2016 exposeert de bekende Aalsmeerder Bob van den Heuvel in het Gemeentehuis van Aalsmeer. Bob is in Aalsmeer bekend als bloemist en sinds enkele jaren ook als kunstenaar. Het grote aantal geëxposeerde schilderijen heeft verschillende thema’s zoals poelgezichten, waaronder de watertoren, koeien en portretten.

Officielle opening
De officiële opening van deze expositie met rondleiding is Vrijdag 11 september om 16.30 uur in Gemeentehuis Aalsmeer. Iedereen is van harte uitgenodigd om bij deze opening (met drankje en hapje) aanwezig te zijn. Wel een vriendelijk verzoek om u van te voren voor deze (gratis) opening/rondleiding aan te melden. Dit kan digitaal via: www.huiskamermuseum.nl of telefonisch 06-12922954. 

De opening wordt verricht door wethouder cultuur Gertjan van der Hoeven. Deze tentoonstelling is de laatste die wordt georganiseerd door curator Janna van Zon, die na twee jaar afscheid neemt. Van tevoren is afgesproken dat de curator niet langer dan twee jaar tentoonstellingen organiseert , vandaar dat Janna het stokje gaat doorgeven aan de nieuwe curator Ingrid Koppeschaar. Gelukkig blijft Janna wel actief betrokken bij het gemeentehuis, want zij gaat zich nu inzetten voor de tentoonstellingen met een maatschappelijke context.

Bob van den Heuvel
Pas ruim een jaar is Bob van den Heuvel actief als schilder, maar toch was zijn werk wel al te bewonderen op de kunstroute van 2014. Bob is begonnen met het schilderen van poelgezichten en daarna heeft hij zich toegelegd op het beschilderen van glas. Het volgende thema was het schilderen van koeien, waarbij vooral de zachte koeienogen opvallen. De laatste tijd legt Bob zich toe op het schilderen van grote zwart/wit portretten, deze zijn ook te bewonderen in het gemeentehuis.


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Bob van den Heuvel exposeert in het gemeentehuis Aalsmeer

Aalsmeer - Vanaf 30 augustus tot begin januari 2016 exposeert de bekende Aalsmeerder Bob van den Heuvel in het Gemeentehuis van Aalsmeer. Bob is in Aalsmeer bekend als bloemist en sinds enkele jaren ook als kunstenaar. Het grote aantal geëxposeerde schilderijen heeft verschillende thema’s zoals poelgezichten, waaronder de watertoren, koeien … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: