CSW Heren 1 pakt eerste punt

Geplaatst op: 7 september 2015

CSW begon vrij nerveus aan de wedstrijd en met name in balbezit nam de ploeg niet altijd de juiste keuzes wat vaak tot slordig balverlies leidde. Neptunus had daardoor het meeste balbezit maar kon vooralsnog geen opening vinden in de hechte defensie van CSW. Na een kwartier spelen kwam de ploeg wel aan de leiding nadat er een penalty werd toegekend na een ongelukkige handsbal binnen de zestien meter. De strafschop werd vervolgens feilloos binnengeschoten. CSW liet het koppie niet hangen en vocht wat het waard was. Het kon een aantal malen gevaarlijk worden via dode spelmomenten maar de keeper van Neptunus was in de lucht elke situatie de baas. Nog voor rust kreeg deze doelman de gele kaart toen hij buiten de zestien Vincent van Hellemondt vloerde nadat hij al gepasseerd was maar ook deze vrije trap leverde niets op.

Na rust nam CSW het heft in handen en was ook steeds de baas bij het winnen van de tweede bal. Het kon een aantal malen dreigend doorkomen maar ook het fysiek sterke Neptunus gaf achterin bar weinig weg. De gelijkmaker kwam dan ook uit een hoekschop. Elroy Baas bracht de bal voor het doel en het was van Hellemondt die de bal binnenkopte. CSW kon niet lang genieten van deze gelijkmaker want 5 minuten later lag de 1-2 alweer in het net. Na goed voorbereidend werk van de linksbuiten van Neptunus kwam de bal bij de tweede paal en vervolgens werd de bal hoog in de touwen geschoten. CSW gaf zich niet gewonnen en kreeg een kwartier voor tijd loon naar werken. Uit een vrije trap lepelde Mike Cornelissen de bal met zijn schouder over de verbouwereerde doelman. CSW kreeg hierna nog een prima mogelijkheid op 3-2 maar na de voorzet van Baas werd de bal door Bram Bode naast het doel geschoten. Beide ploegen drongen nog wel aan maar kansen bleven uit en zodoende konden de beide ploegen wel leven met deze puntendeling.

Wilnis - CSW is de competitie in de eerste klasse B begonnen met een gelijkspel tegen Neptunus-Schiebroek. Nadat de ploeg uit Wilnis 2 keer tegen een achterstand aan keek werd er toch nog een punt uit het vuur gesleept. CSW begon vrij nerveus aan de wedstrijd en met name in … Lees meer »