VIOS ShowKidz maken de blits!

VIOS ShowKidz maken de blits!


Geplaatst op: 7 september 2015

Mijdrecht - Op vrijdag 11 september start ’s middags om 5 uur de gratis ShowKidz danceclass bij VIOS. Vanaf 4 jaar ben je welkom om tot de jaarwisseling elke week een uur lang de nieuwste dance- en twirlmoves te leren. Natuurlijk in het clubgebouw van VIOS aan de Windmolen in Mijdrecht. En..., er is nog plek, dus geef je nog gauw even op!

Vrijdag al gaan Sanne van der Kroef en Marije Boone met jullie aan de slag om je de nieuwste dance- en twirlmoves te leren. En ben jij erbij? Laat jij straks aan je ouders, opa’s en oma’s en de rest van de familie zien wat je allemaal geleerd hebt?! Maak jij volgend jaar maart voor het grote publiek de blits tijdens de VIOS seizoenpresentatie in de Meijert? Geef je dan nu nog snel even op bij Chantal van Ballegooij via showkidz@vios-mijdrecht.nl of telefoonnummer (0297) 27 28 62.
Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

VIOS ShowKidz maken de blits!

Mijdrecht - Op vrijdag 11 september start ’s middags om 5 uur de gratis ShowKidz danceclass bij VIOS. Vanaf 4 jaar ben je welkom om tot de jaarwisseling elke week een uur lang de nieuwste dance- en twirlmoves te leren. Natuurlijk in het clubgebouw van VIOS aan de Windmolen in … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: