Atlantis 2 verliest uit bij VZOD

Geplaatst op: 7 september 2015

Atlantis wist tot 3-3 goed mee te komen. Na deze redelijke start wist VZOD na 20 minuten een voorsprong te nemen die al snel werd uitgebouwd. Aanvallend schoot Atlantis duidelijk tekort. De ploeg had veel last van de harde wind wat het schieten van afstand erg moeilijk maakte. VZOD had hier duidelijk minder moeite mee.

Ondanks een aanpassing van de speelwijze vielen de ballen niet in de korf. Ook een groot aantal plaatsfouten leidde tot veel balverlies voor Atlantis. Er werd wel vrij goed verdedigd maar desondanks wist VZOD een korte kans onder de paal scoren. Na de rust breidde de achterstand zich verder uit. Ook toen Amy Loman en Jelle van Wermeskerken in het team kwamen, kon er geen verschil meer gemaakt worden.

De wedstrijd werd uiteindelijk verloren met 19-7. De conclusie kan zijn dat er uit deze wedstrijd veel leerpunten te halen zijn. Wellicht is het resultaat van het aanpakken van die punten al in de volgende wedstrijd te zien. Zaterdag 12 september treedt Atlantis 2 in Linschoten aan tegen Luno 2.

Mijdrecht - Het door Florist gesponsorde Atlantis 2 heeft uit bij VZOD verloren met 19-7. De wedstrijd werd gestart met in de aanval Timo Jongerling, Mark Kruiswijk, Chantal Poolman en Joyce Rodenburg, terwijl de verdediging bestond uit Jacco van Koeverden Brouwer, Koen van Wermeskerken, Tamara Gortemulder en Joy Trompert. Atlantis wist … Lees meer »