001 -Family

Muzikale audities KNA voor publiek toegankelijk


Geplaatst op: 7 september 2015

Uithoorn - De voorbereidingen voor het jaarlijkse concert van muziekvereniging KnA zijn in volle gang. In de afgelopen weken hebben wij u op de hoogte gehouden van de aanmeldingen en voorkeuze voor het repertoire van de zangers en zangeressen die gaan meedoen aan de audities voor het concert “A Music Night Out: Orkest en Zang”. 


Deze audities vinden plaats op dinsdag 15 september en dinsdag 22 september aanstaande en zijn voor alle belangstellenden gratis toegankelijk. Kom gezellig langs in het muziekgebouw aan het Legmeerplein 49 vanaf 19:45 uur. De auditanten hebben een keuze mogen maken uit 4 nummers. De klassiekers: Pie Jesu en Oh mio Babbino caro, en twee popnummers: Don’t cry for me Argentina en House for Sale. In de afgelopen weken is er door het orkest veel gereperteerd op deze nummers. Een deskundige jury waaronder dirigent Gerhart Drijvers en zangpedagoge Ireen van Bijnen, zal uiteindelijk beslissen wie er mee gaan doen aan het concert op 7 november a.s. in De Schutse in Uithoorn. Het repertoire op deze avond zal veelzijdig zijn. Swingende popnummers maar ook prachtige klassiekers. In totaal zullen er minimaal 8 zangers en zangeressen tijdens het concert meezingen met het KnA orkest.

De kaarten voor dit concert zijn inmiddels te bestellen via www.amusicnightout.nl.

Zelf een instrument leren spelen? Open dag zondag 13 september.
Kijken naar muziek is erg leuk, maar zelf een instrument leren spelen kan natuurlijk ook. Je bent er ook nooit te oud voor. KnA werkt met gediplomeerde docenten op allerlei verschillende instrumenten. Of u nu dwarsfluit, klarinet, saxofoon of trompet wil leren spelen, het kan allemaal. KnA is vooral op zoek naar mensen die het grotere koper willen bespelen zoals tuba, bastrombone of sousafoon.

Aanstaande zondag is de open dag in het muziekgebouw. Tussen 14 en 17 uur zullen de docenten iets vertellen over ‘hun’ instrument en kunt u zelf ook proberen het instrument te bespelen. Zowel kinderen als volwassenen kunnen muziekles nemen en deze open dag is een goede manier om kennis te maken met de verschillende instrumenten. Cello, trompet, klarinet, hoorn, saxofoon, slagwerk, drums, dwarsfluit, panfluit, blokfluit, gitaar en keyboard. Kijkt u voor het rooster op www.kna-uithoorn.nl.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Muzikale audities KNA voor publiek toegankelijk

Uithoorn - De voorbereidingen voor het jaarlijkse concert van muziekvereniging KnA zijn in volle gang. In de afgelopen weken hebben wij u op de hoogte gehouden van de aanmeldingen en voorkeuze voor het repertoire van de zangers en zangeressen die gaan meedoen aan de audities voor het concert “A Music … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: