001 -Family
Perfect Game (300) op eerste speelavond Bowling Vereniging Mijdrecht

Perfect Game (300) op eerste speelavond Bowling Vereniging Mijdrecht


Geplaatst op: 7 september 2015

Mijdrecht - Het seizoen van Bowling Vereniging Mijdrecht is nog maar net een uur begonnen of de allereerste perfect game is een feit!

Op Maandagavond 31 augustus heeft Evert Poelwijk van het team Hendriks Ambachtelijke Vakschoenmakerij de super knappe prestatie geleverd om 12 strikes op rij te gooien, 300 punten, de hoogst haalbare score in een game.
Evert begon de avond met een game van 140. De volgende game vervolgde hij met 11 strikes, en dan komt het moment dat je de allerbelangrijkste 12e strike moet gaan gooien, het word stil om je heen, alle andere bowlers kijken vol verwachting toe, ga er maar aan staan . Evert hield zijn hoofd koel en gooide de bal op de baan. Heel even leek het erop dat er 3 pins bleven staan…… maar gelukkig gingen de laatste 3 pins d.m.v. een domino effect om. Een dik verdiende 300! Super knap gedaan!

Hij sloot de avond af met een game van 151, met een eindstand van 11 – 4 won het team Hendriks Ambachtelijke Vakschoenmakerij van de KLM Wings.
Met deze superstart van het seizoen kijken wij vol verwachting uit naar de volgende speler die een perfect game op zijn naam zet.


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Perfect Game (300) op eerste speelavond Bowling Vereniging Mijdrecht

Mijdrecht - Het seizoen van Bowling Vereniging Mijdrecht is nog maar net een uur begonnen of de allereerste perfect game is een feit! Op Maandagavond 31 augustus heeft Evert Poelwijk van het team Hendriks Ambachtelijke Vakschoenmakerij de super knappe prestatie geleverd om 12 strikes op rij te gooien, 300 punten, … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: