001 -Family
DUS! Uithoorn heeft er weer zin in

DUS! Uithoorn heeft er weer zin in


Geplaatst op: 7 september 2015

Uithoorn- Aan het begin van een nieuw politiek seizoen kwamen fractie en bestuur van DUS! bij elkaar. Duurzaam en solidair zijn de kernwaarden van de partij. Ze vormen de basis waarop we raadsvoorstellen beoordelen en voor andere activiteiten buiten de gemeenteraad. Initiatieven die de samenhang in Uithoorn en De Kwakel bevorderen probeert DUS! op gang te krijgen en te ondersteunen. Zo'n initiatief is bijvoorbeeld de Streekmarkt, die aanstaande zaterdag voor de zevende keer plaats vindt! Gaat u vooral even langs om te zien, te horen en te proeven wat onze regio te bieden heeft. DUS! heeft ook aan de wieg gestaan van Coach4You, waarbij vrijwilligers leerlingen helpen met de overgang van groep 8 naar het voortgezet onderwijs, Stichting de Olievaar, met als doel om met vrijwilligers de kinderboerderij in stand te houden en de energiecoach, waarbij vrijwilligers anderen vertellen hoe je met weinig kosten veel energie en dus geld kunt besparen.
Enkele maanden geleden is uit de serie van drie duurzame bijeenkomsten een 
groepje inwoners opgestaan, die aan de slag gaan met een energiecoöperatie. Het komende jaar geven we ondersteuning wanneer dat nodig is. Ook zullen we de Buurtverbinding promoten. Inwoners doen voor elkaar klussen waar ze goed in zijn. En op de foto ziet u de bloembak die DUS! geadopteerd heeft. De bloemen worden geschonken door Zijdelfleur! 
Tenslotte heeft DUS! gesproken over de toenemende vluchtelingenstroom. De beelden die we op televisie en in de kranten zien, gaan ook DUS! zeer aan het hart. DUS! wil graag met de andere politieke partijen in gesprek om te kijken hoe we ook in Uithoorn hierin onze verantwoordelijkheid kunnen nemen. www.dus-uithoorn.nl


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

DUS! Uithoorn heeft er weer zin in

Uithoorn- Aan het begin van een nieuw politiek seizoen kwamen fractie en bestuur van DUS! bij elkaar. Duurzaam en solidair zijn de kernwaarden van de partij. Ze vormen de basis waarop we raadsvoorstellen beoordelen en voor andere activiteiten buiten de gemeenteraad. Initiatieven die de samenhang in Uithoorn en De Kwakel … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: