001 - De Baat

Nieuw Lachyoga in De Ronde Venen


Geplaatst op: 7 september 2015

Wilnis - Aankomende vrijdagavond 11 september vind de eerste lachyoga workshop plaats in Wilnis bij Yoga by Jo. De vakantie zit er voor de meesten van ons op en iedereen word weer opgeslokt door het ritme en leven van alle dag met de nodige portie stress en verplichtingen. Heerlijk om je na deze eerste weken 'het gewone leven' leven, te ontladen en het zomerse en ontspannen gevoel terug te halen.
Met deze vrolijke lachyoga workshop ben je zo weer in je onbezorgde en zonnige stemming!

Bij lachyoga staat het lachen zonder reden centraal. Lachyoga bestaat uit diverse lachoefeningen gecombineerd met eenvoudige ademhaling, rek- en strekoefeningen die aan yoga zijn gerelateerd. Lachyoga is in 1995 ontwikkeld door Madan Kataria, een Indiase arts in interne geneeskunde en cardiologie. Lachyoga maakt blij en geeft je nieuwe energie en kans je op te laden. Of je nu écht lacht of 'neplacht', je hersenen maken hormonen aan die een goed gevoel geven en die een gunstige werking op het lichaam hebben.

De workshop bestaat uit: lachyoga oefeningen als warming up, spontane en speelse lachyoga oefeningen binnen het zomerse thema, dans en handklappen, ademhalingsoefeningen, rek- en sterk oefeningen, lachyoga oefeningen met elkaar en word afgesloten met een lachmeditatie en eindontspanning. Uiteraard ontdekken de aanwezigen ook bijzondere weetjes over de kracht van de lach. De workshop wordt verzorgd door Mirelle Valentijn (Praktijk voor Levensgeluk). Wil je ook meedoen? Meld je aan via 06-28065686 of yogabyjo@gmail.com

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Nieuw Lachyoga in De Ronde Venen

Wilnis - Aankomende vrijdagavond 11 september vind de eerste lachyoga workshop plaats in Wilnis bij Yoga by Jo. De vakantie zit er voor de meesten van ons op en iedereen word weer opgeslokt door het ritme en leven van alle dag met de nodige portie stress en verplichtingen. Heerlijk om … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: