001 -Family
Het was gezellig jubileumfeest bij Total Copy Service

Het was gezellig jubileumfeest bij Total Copy Service


Geplaatst op: 9 september 2015

Aalsmeer - Afgelopen zaterdag tijdens de jaarlijkse braderie in Aalsmeer centrum werd door Total Copy Service haar 25-jarige jubileum gevierd. Het was met recht een feest met vele Aalsmeerders maar ook publiek en klanten van ver daarbuiten brachten een bezoek aan de vernieuwde winkel, die nu overzichtelijk en ruim van opzet is. Total Copy Service is al 25 jaar een begrip in Aalsmeer, maar ook ver in de regio. De naam Total Copy Service is niet zo maar gekozen, want vele diensten en producten worden daar aangeboden. Ze zijn een totaalleverancier op het gebied van printen, ook grootformaat, kopiëren, drukken en relatiegeschenken. En zo is in de nieuwe opzet nog meer ruimte en aandacht gekomen voor de kantoorvakhandel en naast de vele artikelen zijn er op schrijf- en tekengebied leuke gimmicks bijgekomen.

Ook is er door de nieuwe opzet ruimte ontstaan voor de presentatie van cadeauartikelen en textiel bedrukken en borduren. Er is een ruime collectie te zien op het gebied van textiel. De cadeauartikelen zijn uniek omdat deze in “huis” worden gemaakt na inbreng van het idee van de klant.

DHL Service Punt
Een aantal jaar geleden heeft Total Copy Service, na benaderd te zijn door DHL, de mogelijkheid gecreëerd dat mensen die online bij een bijvoorbeeld kledingbedrijf iets bestellen, het naar de winkel laten versturen om het daar binnen een week op te kunnen halen. Ook is het mogelijk uw eigen pakket particulier naar een willekeurig persoon te versturen en wanneer u dat voor 16:00 uur met een door u thuis aangemaakte scancode in de winkel aflevert, wordt het pakket de volgende dag al bij de geadresseerde afgeleverd.

Alles uit de kast
De trotse eigenaren Ria Bouwman en Dirk Box hadden met hun team alles uit de kast gehaald om hun klanten te verwennen. Zo werd iedereen de gelegenheid geboden om over de rode loper de als nieuw gemaakte winkel in de Dorpstraat te betreden. Naast koffie en een hapje en een drankje kreeg ook iedereen een presentje aangeboden. Voor de kinderen was een grote springkussen neergezet en DJ Dennis presenteerde niet alleen gezellige muziek, maar ook voor jong en oud was er het Rad van Avontuur waar iedereen gratis aan mee kon doen en het was altijd prijs!

Foto’s en DVD van oud Aalsmeer
Al jaren staat Total Copy Service tijdens de braderie met oude Aalsmeer foto’s, dus ook dit jaar was er door Wim Roodenburg weer een prachtige collectie samengesteld die buiten op de foto’s en binnen op DVD te zien waren. Vele Aalsmeerders herkenden wel iets van deze prachtige foto’s.
Natuurlijk kan iedereen deze foto’s ook na de braderie komen bekijken en laten afprinten: en mogelijk klaar terwijl u wacht! En naast deze nieuwe DVD van oud Aalsmeer, die wel meer dan 45 minuten beeld bevat, bestaat ook de mogelijkheid om de eerste DVD. die vorig jaar is samengesteld, nog te kopen. Een mooi cadeau om te geven en zeker om te krijgen.

Nieuwe huisstijl en website
Nu Total Copy Service 25 jaar bestaat vonden Ria en Dirk het ook tijd worden om de huisstijl en logo in een nieuw jasje te steken. Natuurlijk zijn de eigenaren supertrots op de nieuwe website die zaterdag tijdens de “receptie” online is gegaan, alwaar al vele producten zijn te bestellen en waar meer mogelijkheden tot bestellen nog bij gaan komen zodat u vanuit uw ”luie stoel” producten kunt bestellen. Maar naast dat de klanten via de website drukwerk en ander producten kunnen kopen, zal Total Copy Service de persoonlijke touch blijven geven en zullen de aangeleverde bestanden in huis worden gecontroleerd. Ook bestaat er een mogelijkheid wanneer u dat graag wilt, uw proefdruk in de winkel te komen te bekijken.
Want: Service en klantvriendelijkheid blijft bij Total Copy Service hoog in het vaandel staan!

Op de vraag wie zouden jullie willen bedanken antwoorden Ria en Dirk: Eigenlijk iedereen, de mensen met de grote opdrachten zijn belangrijk voor ons, maar ook de mensen die voor 1 of 2 kopietjes bij ons komen, want daar zijn we de eerste jaren afhankelijk van geweest om zo groot te worden als we nu zijn.


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Het was gezellig jubileumfeest bij Total Copy Service

Aalsmeer - Afgelopen zaterdag tijdens de jaarlijkse braderie in Aalsmeer centrum werd door Total Copy Service haar 25-jarige jubileum gevierd. Het was met recht een feest met vele Aalsmeerders maar ook publiek en klanten van ver daarbuiten brachten een bezoek aan de vernieuwde winkel, die nu overzichtelijk en ruim van … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: