001 -Family
[VIDEO] XTC-lab en hennepkwekerij ontmanteld in Mijdrecht

[VIDEO] XTC-lab en hennepkwekerij ontmanteld in Mijdrecht

Via 0297 TV

Geplaatst op: 9 september 2015

Mijdrecht - In twee loodsen aan de Communicatieweg heeft de politie dinsdag 8 september een xtc-laboratorium en een in aanbouw zijnde hennepkwekerij aangetroffen. Twee verdachten werden aangehouden: een 55-jarige Mijdrechter en een 31-jarige man uit Zandvoort.

Na een melding bij M (Meld Misdaad Anoniem) startte de politie een onderzoek. Dit leidde tot een inval dinsdag omstreeks 13.00 uur, in samenwerking met de LFO (Landelijke Faciliteit Ondersteuning Ontmantelen) van de landelijke eenheid van de politie. In één pand trof de politie apparatuur en materialen aan ter vervaardiging van xtc-pillen, grondstoffen (MDA), een tabletteermachine en een grote hoeveelheid pillen met een straatwaarde van naar schatting 400.000 tot 500.000 euro.

Hennepkwekerij
In het andere pand was een hennepkwekerij in aanbouw. Onder andere isolatiemateriaal en assimilatielampen lagen klaar. De pillen en alle goederen zijn in beslag genomen, evenals een auto. De twee verdachten zijn in verzekering gesteld.
Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Politie

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

[VIDEO] XTC-lab en hennepkwekerij ontmanteld in Mijdrecht

Mijdrecht - In twee loodsen aan de Communicatieweg heeft de politie dinsdag 8 september een xtc-laboratorium en een in aanbouw zijnde hennepkwekerij aangetroffen. Twee verdachten werden aangehouden: een 55-jarige Mijdrechter en een 31-jarige man uit Zandvoort. Na een melding bij M (Meld Misdaad Anoniem) startte de politie een onderzoek. Dit … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: