001 -Family
Gratis introductielessen Mindfulness in Mijdrecht

Gratis introductielessen Mindfulness in Mijdrecht


Geplaatst op: 9 september 2015

Mindfulness, je hoort het steeds vaker maar wat is het nu eigenlijk en wat kun je ermee? Ron Wijburg, bij velen al bekend als eigenaar van De Loods Fashion, verteld daar graag meer over. Een paar jaar geleden werd Ron zelf getroffen door een burn-out wat ervoor zorgde dat er de nodige dingen in zijn leven moesten veranderen. In deze periode kwam hij in aanraking met Mindfulness.

Daar leerde hij met trainingen veel beter omgaan met stresssituaties en meer te genieten van de dagelijkse dingen. Dit wilde Ron graag doorgeven aan anderen, vandaar dat hij startte met Enjoy Your Life. Inmiddels is Ron gecertificeerd Mindfulness trainer en verzorgt via Enjoy Your Life de 8 weekse MBSR (Mindfulness Based Stress Reductie) training in Mijdrecht.

Maar wat is nu eigenlijk Mindfulness? Mindfulness komt van oorsprong uit het boeddhisme en wordt o.a. toegepast om je inzicht te geven en bewuster te laten worden van onze vaak automatische reacties in stress situaties en andere uitdagingen in ons leven. Door de Mindfulness training word je bewuster van hoe je gedachten werken en wat voor invloed dat op je heeft. Door het inzicht dat je tijdens de training geleerd hebt ben je in staat om dit te herkennen en heb je daardoor de keus om er anders mee om te gaan.

Voor wie is het bedoeld? Mindfulness is voor iedereen die beter wil omgaan met (werk)stress, het tegengaan of voorkomen van een terugval bij een burn-out, meer wil genieten van de dagelijkse dingen, meer rust wil hebben in hun hoofd, en minder gevoelig wil zijn voor negatieve stemmingen die kunnen leiden tot een depressie. Of gewoon jezelf beter willen leren kennen.
Wil je ook meer te weten komen over Mindfulness en kijken of deze 8 weekse training wat voor jou is? Dan ben je van harte welkom op de een van de 2 gratis introductie lessen.

Datum en Tijd introductie lessen:
Maandagavond 21 september om 19.30 uur op de Vermogenweg 97 te Mijdrecht.
Donderdagavond 1 oktober om 19.30 uur op de Vermogenweg 97 te Mijdrecht.

Heb je nog vragen of wil jij je opgeven voor de introductie workshop neem dan contact op met Ron Wijburg tel 06-14281462 of per mail: ron.wijburg@live.nlLaatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Gratis introductielessen Mindfulness in Mijdrecht

Mindfulness, je hoort het steeds vaker maar wat is het nu eigenlijk en wat kun je ermee? Ron Wijburg, bij velen al bekend als eigenaar van De Loods Fashion, verteld daar graag meer over. Een paar jaar geleden werd Ron zelf getroffen door een burn-out wat ervoor zorgde dat er de … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: