001 -Family
Informatieavond woningbouwplan De Rietkraag in de Kwakel

Informatieavond woningbouwplan De Rietkraag in de Kwakel


Geplaatst op: 10 september 2015

De Kwakel - Geïnteresseerden zijn van harte welkom op de informatieavond over het woningbouwplan "De Rietkraag" in De Kwakel. De bijeenkomst vindt plaats in Dorpshuis De Quakel, Kerklaan 16, De Kwakel op dinsdag 15 september 2015. De avond begint om 19.30 uur en duurt tot uiterlijk 21.30 uur.

Voor het braakliggende stuk grond tussen woonwijk De Kuil en de Vuurlijn / Ringdijk, naast het sportcomplex van KDO heeft Vorm Ontwikkeling b.v. een woningbouwplan ontwikkeld met twee-onder-een-kap woningen, eengezinswoningen en beneden-bovenwoningen. Daarnaast is in dit plan ruimte gereserveerd voor acht starterswoningen die Vereniging Cube Starterswoning hier door en voor jongeren wil gaan bouwen.

Hiervoor moet het bestemmingsplan worden gewijzigd. Het voorontwerp hiervan is gereed. Over dit woningbouwplan, genaamd “De Rietkraag”, en het voorontwerp bestemmingsplan houden we een informatieavond. Belangstellenden zijn van harte welkom.

De bijeenkomst vindt plaats in Dorpshuis De Quakel, Kerklaan 16, De Kwakel op dinsdag 15 september 2015. De avond begint om 19.30 uur en duurt tot uiterlijk 21.30 uur. Vanaf 19.15 uur bent u welkom voor een kop koffie of thee.

Het programma ziet er als volgt uit:

  • Ontvangst met koffie of thee
  • Opening door Wethouder Polak
  • Toelichting op de plannen door de projectleiders van de gemeente en Vorm.
  • Toelichting op inspraakmogelijkheid en het vervolgproces.
  • Gelegenheid om vragen te stellen
  • Afsluiting
  • Aansluitend kunt u de plannen verder bekijken.

Na deze informatieavond liggen de plannen ter inzage. U kunt gedurende twee weken een inspraakreactie geven op het voorontwerp bestemmingsplan. Op de avond geven we daarover verdere informatie. Ook wordt deze mogelijkheid gepubliceerd in de Nieuwe Meerbode op 16 september a.s.

U bent van harte welkom op 15 september a.s.


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Gemeente Uithoorn

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Informatieavond woningbouwplan De Rietkraag in de Kwakel

De Kwakel - Geïnteresseerden zijn van harte welkom op de informatieavond over het woningbouwplan "De Rietkraag" in De Kwakel. De bijeenkomst vindt plaats in Dorpshuis De Quakel, Kerklaan 16, De Kwakel op dinsdag 15 september 2015. De avond begint om 19.30 uur en duurt tot uiterlijk 21.30 uur. Voor het … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: