001 -Family
Inwoner Aalsmeer wint reis naar tropisch paradijs in de Staatsloterij

Inwoner Aalsmeer wint reis naar tropisch paradijs in de Staatsloterij


Geplaatst op: 11 september 2015

Aalsmeer - Een inwoner van Aalsmeer kan een reisgenoot uitnodigen om de koffers te pakken voor een reis naar de Malediven ter waarde van ruim elfduizend euro. Bij de trekking van de Staatsloterij van 10 september waren tien reizen naar dit paradijselijke eilandenrijk aan het prijzenpakket
toegevoegd.

“Ik wil de winnaar en de geluksvogel die mee op reis mag een fantastische vakantie toewensen”, laat Arjan van ’t Veer, prijswinnaarbegeleider van de Staatsloterij weten. “Dat moet een heerlijk vooruitzicht zijn als het gure najaarsweer hier straks zijn intrede doet.”

De volgende trekking van de Staatsloterij is de 1 oktober trekking. De hoofdprijs van deze speciale trekking is 30 jaar lang iedere maand 10.000 euro belastingvrij. Op 10 oktober is de eerstvolgende reguliere trekking van Staatsloterij. De Jackpot staat dan op 18,7 miljoen euro. De kans dat de Jackpot dan valt is 1 op 3.

Alle prijzen van de Staatsloterij worden belastingvrij uitgekeerd. De Staatsloterij keert minimaal 60% van de inleg van de spelers uit aan prijzengeld en heeft daarmee het hoogste uitkeringspercentage van alle Nederlandse loterijen.


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Inwoner Aalsmeer wint reis naar tropisch paradijs in de Staatsloterij

Aalsmeer - Een inwoner van Aalsmeer kan een reisgenoot uitnodigen om de koffers te pakken voor een reis naar de Malediven ter waarde van ruim elfduizend euro. Bij de trekking van de Staatsloterij van 10 september waren tien reizen naar dit paradijselijke eilandenrijk aan het prijzenpakkettoegevoegd. “Ik wil de winnaar en de … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: