001 -Family
Video: Lintje voor voorzitter SV Hertha Harry van Genderen

Video: Lintje voor voorzitter SV Hertha Harry van Genderen

via 0297TV

Geplaatst op: 11 september 2015

Vinkeveen - Harry van Genderen (1942) uit Vinkeveen werd op vrijdagavond 11 september, tijdens de opening van het nieuwe clubgebouw van SV Hertha in Vinkeveen, benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. In de rol van voorzitter heeft de heer Van Genderen zich in 26 jaar tijd zeer actief ingezet voor SV Hertha. De koninklijke onderscheiding werd opgespeld door burgemeester Maarten Divendal.

Niet alleen heeft hij leiding gegeven aan het bestuur, ook heeft de heer Van Genderen zitting gehad in het Dagelijks Bestuur, de Sponsorcommissie, de Bar- en Activiteitencommissie, de Jubileumcommissie en de Bouwcommissie.

Naast zijn vele bestuursactiviteiten valt vooral zijn inzet op rondom de realisatie van de nieuwe accommodatie van SV Hertha. Een zeer moeilijke opdracht, omdat dit gerealiseerd moest worden zonder eigen financiële middelen en subsidies. Onder zijn leiding is een bouwcommissie opgericht en met behulp van sponsoren, vrijwilligers, diverse wervingsacties, een obligatielening en een banklening is met een sluitende begroting de nieuwbouw gestart.

Het nieuwe clubgebouw werd op vrijdag 11 september geopend. Nu deze droom is gerealiseerd, legt Harry van Genderen op 73-jarige leeftijd zijn bestuursfuncties neer.
Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Gemeente De Ronde Venen

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Video: Lintje voor voorzitter SV Hertha Harry van Genderen

Vinkeveen - Harry van Genderen (1942) uit Vinkeveen werd op vrijdagavond 11 september, tijdens de opening van het nieuwe clubgebouw van SV Hertha in Vinkeveen, benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. In de rol van voorzitter heeft de heer Van Genderen zich in 26 jaar tijd zeer actief … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: