001 -Family
ATLANTIS TOPPERS weer begonnen met korfbaltraining

ATLANTIS TOPPERS weer begonnen met korfbaltraining


Geplaatst op: 13 september 2015

Mijdrecht - Zaterdag 12 september hebben de ATLANTIS TOPPERS voor de derde keer dit seizoen getraind. Ondanks een beetje regen werden er een uur lang veel verschillende baloefeningen en spelletjes gedaan. Er werd begonnen met het gooien en vangen van de bal. Daarna moesten de kinderen ringen om pionnen gooien. Ook hebben we tikkertje gedaan en uiteraard hebben we geprobeerd de bal (via de bovenkant) door de korf te gooien. Na een lekker glas limonade in de pauze hebben we nog diverse spellen gedaan. Aan het eind van de training hebben we met z’n allen de gebruikte materialen weer netjes opgeruimd. Zowel de deelnemers als de trainers gingen met een voldaan gevoel weer naar huis.

De ATLANTIS TOPPERS is bedoeld voor kinderen/volwassenen met een beperking. Het is heerlijk om samen met anderen te sporten. Wekelijks samen met anderen in een gezellige ontspannen sfeer oefeningen doen, met de bal gooien, plezier maken, nieuwe mensen leren kennen en nieuwe vrienden maken. Voor veel mensen de normaalste zaak van de wereld, maar dit geldt niet voor iedereen. Bijvoorbeeld omdat er sprake is van een stoornis of achterstand waardoor extra begeleiding nodig is. Bij de ATLANTIS TOPPERS vinden we dat juist die kinderen/volwassenen een leuke sportclub met wekelijkse activiteiten verdienen.

Heb je zin om mee te doen? Kom dan gewoon op zaterdagochtend naar Atlantis aan de Hoofdweg in Mijdrecht. (In de zomer trainen we buiten, in de winter in de sporthal.)We beginnen voor de jongste kinderen (7-17 jaar) om 10.00 uur. Vanaf 18 jaar ben je welkom om 11.00 uur. Graag 15 minuten voor aanvang even melden bij de trainers.

Wil je vooraf meer weten over de Atlantis Toppers, neem dan gerust even contact op met Auke van der Zijden of Maarten Helsloot door een mail te sturen naar Atlantistoppers@kvatlantis.nl Ook kun je even verder kijken op onze website www.kvatlantis.nl


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

ATLANTIS TOPPERS weer begonnen met korfbaltraining

Mijdrecht - Zaterdag 12 september hebben de ATLANTIS TOPPERS voor de derde keer dit seizoen getraind. Ondanks een beetje regen werden er een uur lang veel verschillende baloefeningen en spelletjes gedaan. Er werd begonnen met het gooien en vangen van de bal. Daarna moesten de kinderen ringen om pionnen gooien. … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: