001 -Family
Atlantis 2 verliest weer

Atlantis 2 verliest weer


Geplaatst op: 13 september 2015

Atlantis 2 verliest weer Zaterdag 12 september speelde het door Florist gesponsorde Atlantis 2 een uitwedstrijd tegen Luno 2 in Linschoten. Nadat de vorige wedstrijd werd verloren was het team vol goede moed om deze wedstrijd te gaan winnen. Helaas was Luno te sterk voor Atlantis en verloor de uitspelende ploeg de wedstrijd met 20-6.

Het door Florist gesponsorde Atlantis 2 kwam al snel op een flinke achterstand te staan. Luno scoorde binnen tien minuten tien doelpunten waarop Atlantis geen antwoord had. Hierna kwam Atlantis gelukkig wat meer in de wedstrijd en scoorde ook twee maal, maar kon helaas niet voorkomen dat Luno ook nog twee keer de korf wist te raken. De rust werd in gegaan met een grote achterstand van 12-2.

Ondanks de achterstand begonnen de spelers van Atlantis met goede moed aan de tweede helft. Het doel was meer doelpunten maken en minder doorlaten dan in de eerste helft. Dit doel kwam niet meteen tot uiting ondanks de vele kansen van Atlantis, want Luno begon wel weer meteen met scoren. Met wissels aan het einde van de wedstrijd hoopte de Mijdrechtse ploeg nog wat doelpunten binnen te halen, maar de doelpuntenregen bleef uit. In de laatste vijf minuten scoorde Atlantis nog tweemaal. Helaas was dit te laat in de wedstrijd om er nog weer vertrouwen uit te halen en nog meer te gaan scoren. Luno won dan ook met 20-6.

Volgende week speelt Atlantis 2 thuis in Mijdrecht een wedstrijd tegen Achilles. Hopelijk herstelt het team zich en zal het dan wel weer punten pakken. Zaterdag 19 september: Atlantis 2 – Achilles 4. 14.00 uur. Sportpark aan de Hoofdweg, Mijdrecht.


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Atlantis 2 verliest weer

Atlantis 2 verliest weer Zaterdag 12 september speelde het door Florist gesponsorde Atlantis 2 een uitwedstrijd tegen Luno 2 in Linschoten. Nadat de vorige wedstrijd werd verloren was het team vol goede moed om deze wedstrijd te gaan winnen. Helaas was Luno te sterk voor Atlantis en verloor de uitspelende … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: