001 - De Baat
Jaarcursus Muziek voor kinderen uit groep 4 en 5 uit Aalsmeer

Jaarcursus Muziek voor kinderen uit groep 4 en 5 uit Aalsmeer


Geplaatst op: 14 september 2015

Aalsmeer - Eind september start het Cultuurpunt met een jaarcursus muziek voor kinderen uit groep 4 en 5 van het basisonderwijs. In deze jaarcursus gaan de kinderen aan de slag met melodieën en ritmes en leren de kinderen noten lezen. Daarnaast maken ze gedurende het jaar kennis met een keur aan instrumenten doordat professionele muziek docenten uit Aalsmeer en omstreken een gastles komen geven. De leerlingen kunnen deze instrumenten ook echt uitproberen. Na de cursus kunnen de kinderen een keuze maken voor een instrument.

De cursus vindt plaats op de zolder van Cultuurpunt Aalsmeer, boven de bibliotheek, op woensdagmiddag van 15.30 tot 16.30 uur. De kosten bedragen € 275,- voor 30 lessen van 60 minuten plus een eindpresentatie. De cursus begint op 30 september.
Cultuurpunt Aalsmeer is voor deze cursus een samenwerking aangegaan met het Jeugdcultuurfonds Aalsmeer. Het fonds betaalt het lesgeld voor kinderen die hiervoor in aanmerking komen.

Voor meer informatie en inschrijven kunt u contact opnemen met het Cultuurpunt tijdens kantooruren op 0297 – 365 165 of op de website www.cultuurpuntaalsmeer.nl


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Jaarcursus Muziek voor kinderen uit groep 4 en 5 uit Aalsmeer

Aalsmeer - Eind september start het Cultuurpunt met een jaarcursus muziek voor kinderen uit groep 4 en 5 van het basisonderwijs. In deze jaarcursus gaan de kinderen aan de slag met melodieën en ritmes en leren de kinderen noten lezen. Daarnaast maken ze gedurende het jaar kennis met een keur … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: