Karwei
Spannende demo’s tijdens de Promotiedag van GVM

Spannende demo’s tijdens de Promotiedag van GVM


Geplaatst op: 14 september 2015

Mijdrecht Onze leden zijn flink aan het oefenen voor hun demo’s, want komende zaterdag willen zij goed voor de dag komen tijdens de Promotiedag van GVM’79 op het Raadhuisplein in Mijdrecht. Net als vorig jaar belooft het voor iedereen een gezellige dag te worden. Het publiek kan genieten van schitterende demonstraties van onze recreatiegroepen en selectie groepen, zodat iedereen ziet wat de turn- en acrogymnasten in huis hebben. Ook de jongens zullen hun spectaculaire kunsten laten zien.

Naast de verschillende demo’s is er tijd voor de kinderen uit het publiek om mee te doen. Onder het toeziend oog van onze 4 hoofdtrain(st)ers en een aantal assistenten kan iedereen ervaren wat het is om bij GVM te trainen. Ben je 3 jaar of ouder, doe dan mee en kom zaterdag 19 september tussen 11:00 en 15:00 uur gezellig langs!


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Spannende demo’s tijdens de Promotiedag van GVM

Mijdrecht Onze leden zijn flink aan het oefenen voor hun demo’s, want komende zaterdag willen zij goed voor de dag komen tijdens de Promotiedag van GVM’79 op het Raadhuisplein in Mijdrecht. Net als vorig jaar belooft het voor iedereen een gezellige dag te worden. Het publiek kan genieten van schitterende … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: