H en A mode in de Angstelborgh  Abcoude

H en A mode in de Angstelborgh Abcoude


Geplaatst op: 14 september 2015

Abcoude - Op vrijdag 25 september van 10:00 tot 12:00 uur geeft H en A weer een gezellige modeshow in ons dienstencentrum de Angstelborgh, Dorpszicht 22 in Abcoude. Een paskamer is aanwezig, de koffie staat klaar en de toegang is gratis.

Voor veel dames – en ook steeds meer heren – van boven de 55 jaar wordt het steeds lastiger om modieuze, draagbare kleding van goede kwaliteit tegen een scherpe prijs te vinden. De doorsnee Nederlandse winkelstraten puilen uit van de jonge, schreeuwerige kledingzaken. De modezaken gericht op de meer volwassen doelgroep heeft doorgaans een collectie die ‘saai, stijf of zeer kostbaar is’. Bovendien zijn de meeste modezaken minder ingesteld op de wat oudere doelgroep.

Dat moet anders kunnen dachten Henk en Arthur van H en A Mode. “Betere kwaliteit, comfort en pasvormen die aangepast zijn op de vormen van een oudere dame, meer gemak en persoonlijke service en vooral modieuzer en meer kleur, maar dan wel voor elke portemonnee”. Dus graag tot ziens op vrijdag 25 september.


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

H en A mode in de Angstelborgh Abcoude

Abcoude - Op vrijdag 25 september van 10:00 tot 12:00 uur geeft H en A weer een gezellige modeshow in ons dienstencentrum de Angstelborgh, Dorpszicht 22 in Abcoude. Een paskamer is aanwezig, de koffie staat klaar en de toegang is gratis. Voor veel dames – en ook steeds meer heren … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: