De Baat (3e)
Radio Aalsmeer live bij Kunstroute en Hibra

Radio Aalsmeer live bij Kunstroute en Hibra


Geplaatst op: 15 september 2015

Aalsmeer – Deze week brengt Radio Aalsmeer twee zeer uiteenlopende live uitzendingen. Daarnaast keert het programma ‘Vrijdagavondcafé’ deze week terug na een lange zomervakantie en staan onder meer ontwikkelingswerker Teun van Honk en zanger Nielson in de schijnwerper. Tevens zijn er prijzen te winnen in ‘Let’s go’ en zal jongerenwerker Sander Jongkind de gast zijn in ‘Door de Mangel’.

Van kunst tot motoren
Op zaterdag 19 en zondag 20 september vindt de Kunstroute Aalsmeer plaats. Tijdens dit evenement tonen meer dan 100 kunstenaars, dichters en musici op 26 locaties hun ‘kunsten’. Verslaggevers Joke, Mariëlle en Miranda doen zaterdag van 13.00 tot 17.00 uur live verslag van dit evenement. En ook tijdens de Hibra, een motorevenement dat plaatsvindt op dezelfde dagen, is de lokale omroep er live bij. Het programma ‘Weekend Magazine’ zal zondag van 14.00 tot 17.00 uur live uitgezonden worden vanaf deze bijzondere locatie. Eerder deze maand was Radio Aalsmeer ook al live aanwezig bij de braderie, Vuur en Licht op het Water, Ride for the Roses, de vrijdagavond in de feesttent en de Pramenrace.

Schoonmaakactie en “radiokoken”
De reguliere uitzendingen staan in het teken van boeiende interviews en fijne muziek. ‘Halte Zwarteweg’ laat donderdag 17 september van 18.00 tot 19.00 uur ontwikkelingswerker Teun van Honk aan het woord. Hij helpt mensen in Brazilië, maar is ook vrijwilliger in ons eigen Aalsmeer. Tijdens het jeugdprogramma ‘Let’s Go!’ vrijdag 18 september van 18.00 tot 19.00 uur hoor je muziek van het Junior Songfestival. Ook komt groep 7 van de Antoniusschool langs om te vertellen over hun schoonmaakactie in Kudelstaart en zij laten hun muzikale top 5 horen. ‘Vrijdagavondcafé’ is vrijdag 18 september vanaf 21.00 uur na een zomerstop weer terug. Presentatoren Ron en Caroline blikken aan de hand van een interview met zanger Nielson terug op de Feestweek, wijkagent Erik heeft een speciaal item over zijn rubrieknaam op het water(!) en “radiokok” Marc is ook van de partij. Tijdens ‘Aalsmeer Politiek’ op zaterdag 19 september is het van 12.00 tot 13.00 uur de beurt aan Aalsmeerse Belangen om aan te schuiven. ‘Door de Mangel’ neemt je maandag 21 september van 19.00 tot 20.00 uur mee door het leven van Sander Jongkind (jongerencentrum N201). De jongerenwerker is de 94ste Aalsmeerder in de talkshow en dat betekent dat de 100ste gast zijn/haar opwachting maakt en dat belooft een bijzondere te worden! Tijdens Radio Revue’ op woensdag 23 september van 19.00 tot 20.00 uur kun je deelnemen aan een te gekke popquiz.

Prijzen winnen
Kans maken op mooie prijzen? Tot vrijdag 18 september kunnen kinderen zich opgeven voor ‘Danielle’s kinderkeuken’. Stuur jouw vraag over eten naar info@daniellejonker.nl en maak kans om samen met iemand te komen koken tijdens een uitzending van ‘Let’s Go!’. Liever naar de film? Stuur jouw liedje met in de titel een getal naar @Vrij_avondcafé (Twitter) of studio@radioaalsmeer.nl en maak tijdens ‘Vrijdagavondcafé’ kans op twee filmtickets naar keuze voor Crown Cinema.

Frequenties en terugluisteren
Radio Aalsmeer is de lokale omroep van Aalsmeer en omgeving. De omroep is te beluisteren via 105.9 FM in de ether, 99.0 FM op de kabel en via de livestream op de website: www.radioaalsmeer.nl. Elke avond en in het weekend overdag brengt Radio Aalsmeer informatieve en interessante programma’s. In de nacht en doordeweeks overdag kunt u genieten van fijne muziek. Volg Radio Aalsmeer ook op Twitter (@RadioAalsmeer) en Facebook (www.facebook.com/radioaalsmeer)


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Radio Aalsmeer live bij Kunstroute en Hibra

Aalsmeer – Deze week brengt Radio Aalsmeer twee zeer uiteenlopende live uitzendingen. Daarnaast keert het programma ‘Vrijdagavondcafé’ deze week terug na een lange zomervakantie en staan onder meer ontwikkelingswerker Teun van Honk en zanger Nielson in de schijnwerper. Tevens zijn er prijzen te winnen in ‘Let’s go’ en zal jongerenwerker … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: