001 - Week van de ontmoeting
Aalsmeerder aangehouden wegens bezit inbrekerswerktuigen

Aalsmeerder aangehouden wegens bezit inbrekerswerktuigen


Geplaatst op: 15 september 2015

Ter Aar - De politie heeft dinsdag 15 september om 01.15 uur een 42-jarige man uit Rijsenhout en een 38-jarige man uit Aalsmeer aangehouden omdat zij inbrekerswerktuigen bij zich hadden.

Omstreeks 00.50 uur zagen surveillerende agenten op de Oud Nieuwveenseweg een auto in tegengestelde richting rijden. Omdat een achterlicht kapot was, keerden de agenten om de auto achterna te rijden. De bestuurder van de auto verhoogde echter zijn snelheid en op de Geerweg kreeg hij een stopteken. Tijdens de controle werd in de auto inbrekersgereedschap aangetroffen. De bestuurder en zijn bijrijder werden hierop aangehouden.

Inbrekerswerktuigen
Veel gemeenten hebben in de Algemene Plaatselijke Verordening opgenomen dat het niet is toegestaan om werktuigen te vervoeren waarmee een inbraak gepleegd kan worden. De aanpak van woninginbraken heeft hoge prioriteit bij de politie. Daarom controleert de politie veel en treedt streng op tegen het overtreden van dat verbod.


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Politie.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Aalsmeerder aangehouden wegens bezit inbrekerswerktuigen

Ter Aar - De politie heeft dinsdag 15 september om 01.15 uur een 42-jarige man uit Rijsenhout en een 38-jarige man uit Aalsmeer aangehouden omdat zij inbrekerswerktuigen bij zich hadden. Omstreeks 00.50 uur zagen surveillerende agenten op de Oud Nieuwveenseweg een auto in tegengestelde richting rijden. Omdat een achterlicht kapot … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: