001 -Family
Bébouw Midreth en SPF Beheer starten met de bouw van 59 appartementen Pijlstaartlaan in Vinkeveen

Bébouw Midreth en SPF Beheer starten met de bouw van 59 appartementen Pijlstaartlaan in Vinkeveen

via 0297TV

Geplaatst op: 16 september 2015

Vinkeveen - Op dinsdag 15 september heeft wethouder David Moolenburgh samen met SPF Beheer de officiële starthandeling verricht voor de bouw van 59 appartementen aan de Pijlstaartlaan in Vinkeveen.

Het appartementencomplex met 59 energiezuinige appartementen in de vrije huursector en een half verdiepte parkeerkelder met 34 parkeerplaatsen kenmerkt zich door het zicht op het park, de nabijheid van het centrum en het hoge afwerkingsniveau. In juni is al gestart met de voorbereidende werkzaamheden en de sloop van de bestaande kelder en fundering. Dit appartementengebouw is een vervolg op de eerste fase van het plan, waarin 21 appartementen en een basisschool zijn gerealiseerd.

Wethouder David Moolenburgh: ‘Met de realisatie van dit appartementencomplex wordt het totale plan voor de Pijlstaartlaan voltooid; een mooie invulling en uitbreiding voor de wijk. En een goede aanvulling op de bestaande huurvoorraad in Vinkeveen. Dit project heeft de belangstelling van woningzoekenden, naar dit type woningen is vraag.’

Het project is een ontwikkeling van Bébouw Midreth, een werkmaatschappij van VolkerWessels. De appartementen worden gerealiseerd in opdracht van SPF Beheer, die ook de verhuur zal verzorgen.
Waarschijnlijk na de zomer van 2016 zal SPF Beheer starten met de verhuurprocedure. Tot die tijd kunnen geïnteresseerden zich inschrijven via www.zwanenparkzicht-vinkeveen.nl.

Bauke Robijn van SPF Beheer: ‘Dit project met huurwoningen onder de € 1.000,- in de Randstad is een goede toevoeging aan onze portefeuille. In samenwerking met Bébouw Midreth is het project in korte tijd van de grond gekomen. Deze samenwerking is voor ons een uitstekend voorbeeld van de wijze waarop Nederlandse institutionele beleggers en ontwikkelaars de zo benodigde huurwoningen kunnen realiseren.’

Naar verwachting zullen de appartementen eind 2016 worden opgeleverd.


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Bébouw Midreth en SPF Beheer starten met de bouw van 59 appartementen Pijlstaartlaan in Vinkeveen

Vinkeveen - Op dinsdag 15 september heeft wethouder David Moolenburgh samen met SPF Beheer de officiële starthandeling verricht voor de bouw van 59 appartementen aan de Pijlstaartlaan in Vinkeveen. Het appartementencomplex met 59 energiezuinige appartementen in de vrije huursector en een half verdiepte parkeerkelder met 34 parkeerplaatsen kenmerkt zich door … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: